Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keletnyugat

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezony, annyi hányattatás, csatorna- és időpontváltás után egy magyar tévében (értsd jól) is látható lesz a Sons of Anarchy - Kemény motorosok utolsó három évada. A csatorna az AMC, a bemutató április 8-án este tízkor lesz, utána hetente minden szerdán este motoros zsiványok…..
Az RTL új, Csillag születiket leváltó, de arra kísértetiesen hasonlító Hungary's Got Talent műsorvezetőinek és zsűrijének a kiléte sem ismert még, de ez nem tartja vissza a bulvárlapokat attól, hogy találgassanak. A Bors mai számában azt írják, az RTL Sebestyén Balázsra és…..
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Már maga a cikk is megér egy misét, Manhattan nem város, ha a cikkben kiemelem mint helyszín, akkor is New York, de mindegy is, mert a két épület kurvára nem Manhattanben, hanem Harlem északkeleti részén dőlt össze, mint ahogyan az a cikkbe belinkelt videóból ki is derül. Mutatunk…..
Leonardo DiCaprio Angelina Jolie Scarlett Johansson Justin Bieber Doctor House Taylor Swift Natalie Portman Nicole Kidman Amy Winehouse Arnold Schwarzenegger Keanu Reeves Sylvester Stallone Honey Boo Boo Victoria Beckham Lady Gaga Emma Wattson Michelle Obama Eminem Láthatatlan…..
keletnyugat 2013.12.13 14:14:26
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
Valahogy Dexternek nincs szerencséje a szőkenőkkel. Rita, a felesége ugye meghalt vagy három évaddal ezelőtt, Lumen, a gyilkos partner otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat, aztán most jött Hannah, és bár lehetett drukkolni annak, hogy Dexerből ember legyen, tudtuk, hogy nem fog menni…..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
keletnyugat 2012.08.08 14:26:00
Hogyan találkozott Zolee és Lacee? Hogyan készültek a Kartel alapok? Pierrot zenész volt egyáltalán? Milyen volt egy Pierrot féle kerti parti? Miért szállt ki Lacee? Kirúgta Zolee Istvánt és Gabit? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor nézd meg ezt a videót...:D…..
keletnyugat 2012.06.29 17:47:35
A mai kiválasztás tanulsága, hogy Éva lenne ismét a kiválasztott - ha nem élvezne védettséget. De - ahogy a prognózisomban jeleztem - Olivér lett a kiválasztott, aki meggyőződésem szerint Lacit fogja majd párbajozni hívni. Ha nem Lacit, akkor a kevésbé erős ellenfélnek tartott…..
hogyvolt VV4 - 4X12 2010.12.27 13:00:00
Az egyik legdurvusabb dolog, ha december 27-e hétfőre esik. A másik, ha az egész délelőttöt a mellékhelységben töltjük borzasztó hascsikarással. Na meg a szerelmi bánat. Anikó nem kapott ajándékot, jól beseggelt és legalább háromszor szerelmet vallott Bécinek, de Béci…..
keletnyugat 2010.12.27 16:57:25
@Hódos Hajnalka: Nem szerintem kurva jók voltak! Én szeretném nagyon ha írnál arról is, kíváncsi vagyok mit hoznál ki belőle.
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..