Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az e-cigi térhódítása  A minap olvastam egy rendkívül érdekes hirdetést, amely megvalósítja az „amerikai álmot”. Valahogy így szólt: Dohányzás a repülőgépen? IGEN! Azt próbálja elhitetni velem, hogy én bárhol és bármikor rágyújthatok, akár munkahelyen,…..
smoke story Jön a fekete vonat 2010.05.13 11:41:00
A zárjegy nélküli cigaretták rohamos térhódítása  A minap otthon maradtam egy átmulatott éjszaka után. Felkeltem dél körül, gondoltam összedobok magamnak egy jó rántottát hátha helyre rak. Benyomtam a TV-t, hogy valami szóljon, és az M1-en pont a hírek mentek. Lényeg a…..
Avagy hogy került a dohány papírba  A cigaretta a 19. századi polgárosodó, rohanó életmódnak köszönheti létrejöttét. A katonák is azért szokták rá a füstölés eme egyszerűbb fajtájára, mivel nem volt idejük egyszerre pipát meg puskát is tölteni. [Ugye a pipával…..
John McClane  A méltán óriási sikernek örvendett Die Hard trilógia (én a negyedik részt nem ismerem el) főhőséről van szó, aki alkoholista, láncdohányos, leélt zsaruként mutatkozott be a filmvásznon, és nem mellesleg a zseniális Bruce Willis keltette életre. A legendává…..