Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kátya vár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog, kedves olvasók!   Sokszor szóba került már, hogy gondok vannak az egészségügyben és nem feltétlenül a dolgozók szakmai felkészültségével, sokkal inkább a betegekhez való hozzáállással és a velük való kommunikációval. Alacsony fizetés ide, vagy oda,…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Kátya vár 2010.05.12 11:16:47
@CatMother: ... vagy egy pszichésen beteg hülye picsa vagy,aki tartós fehérje hiányban szenved, vagy egy unatkozó és a monitor előtt fetrengő 13 éves hülye gyerek... utóbbi a neten gyakori, előbbi az életben.
Jelenleg orvosi egyetemre járó és sebésznek készülő nagyobbik gyerekem - tudod aki a járócsápok között látta meg a világot több mint 20 éve, valószínűleg még látatlanban is üdvözölne téged.
Csak egy hisztis féreg volt ő is, nem is oly régen. Egyszer viszont lehet, hogy a Te szaros életedet menti meg. Bár nem érdemled meg.
Szégyelld a mocskos, fröcskölődő, undorító, beteg pofádat. Mindegy ki vagy.
Szar ember vagy. Ennyi.