Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JSz

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki szeret olvasni és jókat röhögni, annak nagyon ajánlom ezt a könyvet." - írja Eszti a blogjában. Vagyis itt:http://www.the-popfilter.com/2010/09/22/nagyon-komoly-zenei-kalauz/Mi meg egyetértünk.És persze köszönjük...
Nagy tisztelettel üdvözöljük a napsutesben.blogspot.com gazdáját, aki volt oly kedves, és tudatta olvasóival, hogy milyen jó a könyvünk:"Amikor reggel jöttem a metrón – olyan jó, hogy újra vannak mesélnivaló metrós élményeim! –, mindenki olyan furcsán nézett,…..
A szerzőkkel készített kiadói villáminterjú olvasható a Nagyon komoly-ról a Bookline blogján. Nézőpontok, motivációk, őszinte, megrázó vallomások (de lehet, hogy az utóbbi kettő mégsem...) - egy kattintásra Öntől!:http://bookline.blog.hu/2010/06/10/nagyon_komoly_4..
Hát, kérem, micsoda reklám, illusztris környezetben és társaságban:a Nők Lapja Novella különszáma két teljes oldalon keresztül sorol vicceket és limerikeket a Nagyon komoly zenei kalauz-ból, sőt, illusztrációk is készültek az anyaghoz, elkövetőjük Igor Lazin...
Előző bejegyzés bővített kiadása (a friss információk alapján):A Könyvhéten nem csak a Filagóra standján, hanem a www.kepregeny.hu, illetve (szóbeli közlés alapján) a Püski pultjánál is kapható lesz a Nagyon komoly zenei kalauz...
A kiadó információja szerint a Nagyon komoly zenei kalauzt a Könyvhéten a Filagóra standjánál lehet megvásárolni - mely stand a Deák Ferenc utcai sor Vörösmarty tér felé eső legvégén lesz megtalálható. (Elég komplikált voltam?...)Szóval - itt:..
Haydn halálának évfordulóján hadd idézzünk az előző posztban említett Csáth Géza könyvből, az írás címe: Haydn.„Haydn muzsikáját gyerekkoromban nem értettem és nem szerettem. Beethovenért, Chopinért, Griegért rajongani tudtam, de bosszankodtam Haydn egyszerűségén,…..
No, de nehogy azt higgyük, hogy csak a komolyzenében van humor:"Megfogott az a pozitív életöröm, a lazaság, és az, hogy Ausztráliában a tudásnak értéke van. Itthon úgy érzem, már semminek nincs értéke. Felszínes és elbulvárosodott lett minden." - sajnálkozik egy…..