Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.SexHell.hu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, ámde annál alulmotiváltabb karrierem alatt számtalan munkahelyet végigpróbálhattam és ezek mindegyikén gyakoroltam a munkahelyen való alvás veszélyes, de bizsergetően élvezetes gyakorlatát. Ez azonban egy igen nehéz tevékenység, aki már próbálta, tudja miről beszélek.…..
Most találtam meg az arhívumomban, ki emlékszik még erre ? Melyik évben lehetett ?..
www.SexHell.hu 2010.06.23 10:42:27
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Melyik sztár lakása lehet? Aranylemezek (vagy gyémántok?) a 4. és 5. képen, na meg egy bekeretezett újságcímlapnak tűnő tárgy a 7.-en  *Hogy tudjuk, mire számítsunk, ha találkozunk a tulajjal (via Lovely Listing)Rémálom 110 millióért (Varánusz)"Saját használatú,…..
www.SexHell.hu 2010.05.20 00:24:26
www.SexHell.hu 2010.05.20 00:53:06
@hpty: nabumm.....egyszer ismerek fel valami "celeb" dolgot, és akkor is megelőznek....:):):)
Még csak nem is Amszterdam, hanem lakosszám szerint a negyedik helyen álló holland város, Utrecht egyik bicikliútjánál cövekelt le kamerájával egy expresszív dokumentarista videós, hogy megmutassa milyen egy szokásos szerda reggel. 2010. április végén felvett nyolcpercnyi anyagot,…..
Kedves Mindenki, aki ezt a blogot olvassa! Hát újra itt vagyok, hogy megosszam veletek életem történéseit. Az utóbbi időben sokszor titkolóztam előtettek, de meg is volt az oka. Eljött a pillanat amikor elmondhatom Nektek miért voltam olyan titokzatos. Biztosra akartam menni és nem…..
www.SexHell.hu 2010.05.18 11:03:29
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Írja dr. Fekete Ferenc, a a Magyar Szexuális Medicina Társaság épp most tartó kongresszusának szervezője.http://szexdoktor.hu/kardiologia/kardiologia-prevencio/695-heti-3x-szex-a-tulelesertIdéztem már egy angol anyagot, ott a napi egy orgazmust ajánlották.:)Idézek a cikkből:"Egy…..
Filmdroid A nácik visszatérnek 2010.05.14 11:46:00
A Blind Spot Pictures és az Energia Productions közzétette az Iron Sky következő előzetesét, az ebben látott jeleneteket márciusban vették fel Finnországban, a forgatás csak később veszi kezdetét és a videóban hallható zenét a szlovén Laibach csapat szolgáltatta, a film…..
www.SexHell.hu 2010.05.14 13:40:19
Hetti küldte a videót, aki szerint az igazi Tom és Jerry látható a videón. Aki kedveli az ázsiai hangalámondást, mindenképpen tekerje fel a hangszóróját! szólj hozzá: Az igazi Tom és Jerry..
www.SexHell.hu 2010.05.13 13:14:53
Cemeteryman azt mondja, hogy a DVD-lejátszójához fénymásolt garanciajegyet kapott a kecskeméti kis Tescóban. Akkor nem is gondolt bele, hogy ezt, ha a készülék elromolna, nem fogja elfogadni a szervíz. Nem is fogadta el, és Cemeterymannek csak heves vita árán sikerült szereznie egy…..
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
www.SexHell.hu 2010.05.13 13:10:06
Előrebocsátom, hogy ez nem egy buzizós poszt lesz, úgyhogy a harcos homofóbok ne annyira örüljenek. Gyorsan lefutnám a kötelező köröket is: nekem nincs bajom a mássággal, közös megegyezés alapján szerintem mindenki azzal hál, akivel akar, továbbá biztos vannak meleg barátaim,…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..
Következzék egy részlet a bbc.co.uk egyik cikkéből, nyers fordításban: Miután kiderült, hogy a tárgyalások kudarcot vallottak, Brown úr felajánlotta lemondását, és azt mondta, hogy sok siker kíván a következő miniszterelnöknek.  A Downing street 10 előtt adott érzelmes…..
www.SexHell.hu 2010.05.12 10:24:00