Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attis0131

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra jelentkezem és most hirtelen azt sem tudom mit írjak. Rengeteg ügyintézősdi, rohangálás és idegeskedés van a hátam mögött. Hosszú folyamat volt, de végre valahára elértem oda, hogy 2 nap múlva repülök Miamiba és rendben van minden. :) Furcsa belegondolni és szerintem még…..
Ismét jelentkezem egy nagyszerű hírrel! :) Igen! Múlt héten hosszú hosszú hónapok után végre megérkezett Pestre az előszerződésem (Letter of employment) a GMN-hez (közvetítőcéghez). Nagyon örülök és az elmúlt hetekhez képest most nagyon fel vagyok pörögve! :) Tudtam, hogy…..
Mielőtt a lehetőségről beszélnék, leírok 1-2 infót azzal kapcsolatban mitől függ mikor jut ki az ember. A Carnival Cruise Lines-nak több mint 20 hajója van, amiken összesen körülbelül 30 000 fős személyzet dolgozik. Ebből a 30 000-ből senki nem hiányozhat, így ha valakinek…..
Minden több éve kezdődött, amikor TV-ben felfigyeltem erre a fajta munkára és pár napra rá megfogalmazódott bennem, hogy én ezt szeretném csinálni. Azonnal ezt nem valósíthattam meg, mert elég nagy pénztőkét igényel és volt jópár projekt akkor még ami nagyobb prioritást…..
Sziasztok!  Engem Attilának hívnak és egy 23 éves szegedi srác vagyok. Ezt a blogot azért indítom, mert nemsokára megkezdem pályafutásomat segédpincérként egy luxus óceánjáró hajó fedélzetén Amerikában a Carnival Cruise Lines nevű hajótársaságnál és szeretném veletek…..
comment:com Afrika nincs többé 2007.07.09 12:46:00
Persze, melegedik a Föld, olvad a jég a sarkokon, meg emelkednek az óceánok, de hétvégén a Balatonon még úgy tűnt, hogy a folyamat nem olyan drámaian gyors, hogy mire visszaérek Budapestre, már nem lesz meg Afrika. A lángososnál legalábbis semmi nem utalt erre.A Népszabadság…..