Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisherceg79

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr 2015. decembere? 2010.10.20 13:11:00
Sajnos az élet felülírja azt az elméletemet, miszerint mindig 4 évre vagyunk a 4-es metrótól. A BKV ugyanis felbontja az Alstrom-szerződést, új tendert kell kiírni (x hónap), ha megvan a győztes (y hónap) akkor az legyártja az új prototípus metrókocsit (z év), melyet majd…..
Azt vártuk, hogy az önkormányzati választások után valóban nekilát a kormány a kemény munkának. Orbán tegnap bele is kezdett, csak éppen senki nem ezt várta: bla-bla-bla, 1 millió új munkahely, 1 millió gyerek, a magánnyugdíj-befizetésünk ellopása kölcsönvétele (?), és 3…..
kisherceg79 2010.10.14 10:28:29
Először is kérnék mindenkit ne bántsa ZERO-t.Én nekem tetszenek a cikkei!
Én se értek egyet azzal hogy most amit amit eddig összegyújtöttem pénzt a magánpénztáramba 14 hónapig az állami kasszába megy(akár kölcsönbe csak).

1. Honnan tudom hogy igy hogy 14 hónapig annak a pénztárnak nem lesz bevétele nem fog becsődölni és elvész az a kis megtakarításom is amim van mivel egyszerű melós vagyok,nem keresek milliókat és nem tudok még 1 lakáshitel kezdő részére se összegyüjteni mivel a szüleim,testvéreim-nek is kell segítenem pedig ök is mind dolgoznak.

2. A magánnyugdíj pénztárban a pénzem azért 1 picit kamatozott is.Az állam ezzel a kamattal adja vissza nekem majd a pénzt?

3. Mi a biztosíték arra hogy az állam vissza is adja majd a pénzem?Mert OV ezt mondta??
Adok 1 ajánlatott az államnak ha az én nyugdíj pénzemre fáj a foga.Nem tudok lakáshitelt felvenni mert nincs kezdő tökém hozzá,de van 1 kis megtakaritásom.
Megkapja kölcsönbe azt a nyugdíj befizetésem cserébe olyan feltételekkel amilyenel most a bankok adnak hitelt mivel az állam is hibás a bankok túlzott szabadkezüségére.
És végezetül. Szerintem csak pár ezerrel lesz több a fizum a 16% szja,val de amit majd a szolgáltatók ráhúznak plusz költséget hogy csak meg legyen a nyeresége én rosszabul járok.
Akik állami székben havi 1-2 milliót kap ne féljetek nekik mennyi marad a zsebükben és észre se veszik valami picivel drágább lett.
10 éve van barátnőm és nem tervezünk gyereket.Másnak meg ez a hobbija,unatkoznak és csinálják hakra,vakra ezért ök megint jól járnak mi meg megszíjuk. Szép jövő.
kisherceg79 2010.10.14 10:45:38
@eszkep:
Örülök hogy te ennyire optimista vagy csak az a baj hogy már rég hallgatnom kellett volna a barátnőmre mikor azt mondta hogy el kellene innen húznunk a csíkunkat mert nem lehet 1ről a 2re jutni itt.
Akkor még én is hittem hogy majd jobb lesz előbb útobb,de ma már sajnos nem hiszek benne ahogy elnézem eléggé sokan.
Legyen neked igazad hogy nem vész el a pénzünk,de azért vártam volna még 1 választ arra hogy kölcsön adom a pénzem olyan feltételekkel mint ahogy ma a bank add.Szerintem teljesen jogos lenne.
9-10% thm-el,7% előtörlesztéssel,ami pl azt jelenti hogy a 14 havi átcsoportositási összeg 7 % már előre jegyzik hogy már náluk is van a pénz, és folyamatos jelentést a bevétel kiadást az államtól hogy biztos legyek benne nem elkölteni akarják.
A magyar "világváros" egy újabb csodája amatőrfotón: esővédő intézkedés a 3-as metró végállomásán Kőbánya-Kispesten.Alighanem ez volt a cég történetének legsikeresebb közbeszerzése:- olcsó- hatékony- környezetbarátAz utasok nem nagyon csípik, de hát semmi sem…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
kisherceg79 2010.07.27 12:19:15
Egyébként szerintem ez is meg ér 1 blogot.
Lakást kérnek a Nyíregyházára visszatérő romák
www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/lakast-kernek-a-nyiregyhazara-visszatero-romak/cn/news-20100727-07393445

Én már évek óta dologozok akár csak a barátnőm és albérletbe lakunk és nem marad annyi pénzünk hogy összeszedjünk annyi pénzt hogy hitelt tudjuk felvenni hogy 1szer saját lakásunk legyen.Mások meg önkormányzati lakást követel???
kisherceg79 2010.07.27 12:27:50
@gauche caviar: Az a baj hogy már így is túl sokan kaptak.Ha jól emléxem tavaj volt hogy új házakat kaptak családok állami pénzből.És nem magyarok és dolgos embereknek néztek ki.
Bocs ha élek és dolgozok de szeretnék megélni.
Majd én is megunom csinálunk 4-5 gyereket és segélyen elélek mint a többi vagy kimegyünk külföldre azt éljetek.
Egy egész sorozatot lehetne írni biszkubéláról és az utóbbi napok eseményeiről, amely mindenesetre elérte a célját: mindenki erről beszél. És ez jó. Mert erről beszélni kell. Mind biszkubéláról, mind az elmúlt napok eseményeiről. Hadd szögezzünk le valamit: a…..
"Szegény fizess! Ez Orbán csomagjának lényege. A liberálisokat eddig dühödten ostorozó Orbán most virtigli liberális adóprogrammal állt elő.   Az egykulcsos személyi jövedelemadót az elmúlt években csak az SZDSZ szorgalmazta. Mára fordult a kocka és Orbánból Kóka…..
kisherceg79 2010.06.09 12:23:01
@Conv: Köszi,de sajnos blokkolja a cég a weblapot. :(
kisherceg79 2010.06.09 13:15:56
@zero: Szia
Elküldtem.Nem témát hoztam sajnos, hanem ehezz a témáhozz gondoltam 1 kis segitség 1 kis exel tábla ami segít kiszámolni hogy mennyivel keresel többet vagy kevesebbet jövőre.
Bár nemtudom mennyire reális,de az adómszámolással én is minden évben bajban vagyok.
kisherceg79 2010.06.09 13:34:22
@ZX: Nem tudom mennyire sikeres ez így és használható,még a böngészöm is elavult :(
spreadsheets.google.com/ccc?key=0Agw6uyOptRcPdFg3aV9vcHlCNGNKRzBEbUszbXFhUXc&hl=hu
AdóManó sztorijának fergetes sikere után az Apeh versenyt hirdetett a dolgozói között (!) a folytatás érdekében. Születtek is újabb csodálatos mesék, sőt még szlogent és szignált is alkottak a szorgalmasok. A képregénykategória első három helyezettje biztos nem a Mozgó Világ…..
Ki se nézni a halkszavú Hillerből ennyi fifikát és trükközést. Van nekünk egy Nemzeti Kulturális Alapunk (NKA), amelynek célja "a nemzeti és az egyetemes értékek létrehozásának, megőrzésének, valamint hazai és határon túli terjesztésének támogatása". Vagyis…..
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
Nagy nap ez a mai. Megalakul az új Országgyűlés (mellény vagy sem dilemma), és ezzel egyidőben megszűnik a régi, újra nem választott képviselők mentelmi joga. Ábrándképeinkben a rendőrség, ügyészség ezt az időpontot foga közé harapott ceruzát rágcsálva, sűrűn az órára…..
Egyszerűen nem hagyott nyugodni. Újra és újra elémkúszott az arca, ahogy enyhén dülledő szemmel, szenvedélyesen, teátrálisan magyaráz. Hallottam a hangját is, ahogy kioktató stílusban védi és ugyanakkor fényezi magát. Hogy milyen mocskos a fideszsajtó, képesek az ő életében…..