Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e-dit

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerektrend A klónok támadása 2010.09.29 10:38:00
Achim Lippoth készítette a Kid's Wear magazinnak ezeket a klónos képeket, amiken a gyerekekre és babáikra pont ugyanazt a ruhát adták. Sőt, azt kell mondjam a legtöbb baba hasonlít is gazdájára. Az ötlet pompás és kreatív, ritkán látni ilyen eredeti elképzelést gyerek…..
Én 2008. február 20-án regisztráltam és hoztam létre a boltomat az Etsy-n. Már fogalmam sincs, hogy találtam rá az oldalra. Azóta is szeretettel használom:) A saját kis boltom (frougesart.etsy.com) pátyolgatása mellett folyamatosan nyomonkövetem mások munkáit, a kedvenceim munkáit.…..
Textilország Elköltöztünk! 2010.07.07 23:01:00
Kedves Látogató! Örömmel tudatom, hogy a Textilország blog egy szép, új, saját tárhelyre költözött! www.textilorszag.hu MINDEN KORÁBBI BEJEGYZÉS MEGTALÁLHATÓ AZ ÚJ OLDALON! ..
Káposztás tészta:Hozzávalók: Egy kis fej káposzta, 1 cs tészta, sóElkészítése: A káposztát a reszelő nagylyukú oldalán lereszelem, megsózom és hagyom egy kicsit állni. A tésztának felteszem a sós- olajos vizet forrni. Egy wokba vagy lábosba olajat teszek, a káposztát…..
Te is sokat töprengsz azon, hogy másoknak hogy van ideje a sportolásra? Egyszerűen azt mondod, hogy neked erre nincs időd, vagy minden nap lelkiismeretfurdalással küzdesz? Én mindkettőt műveltem professzionális szinten!. Napok, hetek, hónapok...és ha őszintén belegondolok: évek…..
Textilország Lóhátra cowboy! 2010.06.16 17:32:00
A bejegyzés elköltözött, ITT olvashatod...
Textilország Egy kis anyagismeret 2010.06.02 01:38:00
 A bejegyzés elköltözött, ITT olvashatod. ..