Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virago

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán emlékeztek rá, mikor tavaly tavasszal felismerve első nagymotorom iránt érzett olthatatlan vágyamat, ismét XBR-t kerestem. Meg is találtam, méghozzá egy igen ígéretes darab személyében. Igaz, pont kétszer annyiért árulták, mint amennyiért az első szerelmemet vettem, de…..
Dugóhúzó Dömsöd 2 2013.12.06 07:26:52
Levente biztatására néhány hete (:)) újabb XBR mini találkozót rendeztünk! Ez alkalommal az XBR-ek számát ugyan nem sikerült növelni, mert Gábor nem jött el, és ezért nagyon haragszom is rá, de már elmúlt. :) A létszám viszont Levente barátnőjének, Emesének köszönhetően…..
Kísérjenek bennünket e szeretett hangok és képek a nehéz időkben is, mikor nem tudunk motorozni! ..
Jó másfél éve nem írtam erről a dögről, hogy száradna bele az olajsár, de tényleg. A Morininek épp ellenkező irányban ment a története, mint kellett volna. Megvettem az imolai börzén talán 1999-ben, roncsként. Afféle vásárfia volt a Kati akkor beszerzett Vespa GT-je mellé.…..
Dugóhúzó Gus története 2013.12.06 07:49:23
Breaking news!!! Itt a blogon keresett meg Gus az egyik poszt alatti kommentek között, néhány suta félmondattal rákérdezve, hogy is volt ez meg az a rendszámozás során, mert ő is hozna be kintről motort, meg az XBR is tetszik, de nem is tudja, hozzon-e, meg talán mégse XBR lesz,…..
Dugóhúzó XBR rendszámozás 2013.02.14 06:06:57
Tudom, nagyon régen nem írtam, de próbáltam visszahozni a motoros szezonból a Nighthawk motorfelújítása miatt elvesztegetett időt, így gyakorlatilag semmit sem csináltam az XBR-rel, csak mentem vele, azt viszont minden nap, amikor csak tehettem. Hát nem gyönyörű? Németországi…..
A Valtoron motorépítő műhely munkái közül a La Bestia és a La Latina 400 is szerepelt már a Sebesség oltárán, most pedig a La Latina 900-ról küldött egy felvételt a Delgado testvérek videós barátja, Grantatini. A spanyol művészek rajonganak a klasszikus Kawasaki-modellekért,…..
A spanyol Valtoron motorépítő műhelyből nem először gördül már ki szoborszépségű gép. A Delgado testvérek, Carlos és Pablo nem kész elemekből legózzák össze motorjaikat, a megálmodott formákat ők maguk fúrják-faragják, kalapálják, hegesztik, vagy éppen csiszolják…..
Dugóhúzó Kormány szívatás 2013.10.22 07:57:35
Egy ideje már motoszkált bennem, hogy valamit kéne kezdenem a kormányommal. Állati dögös a café raceres gyári csutka az XBR-en, nekem legalábbis marhára tetszik, de sajnos úgy érzem, funkcionalitását tekintve nem épp ideális. 90 km/h felett kényelmes, mert a szél támaszt…..
Elsőre a 2014-es Electra Glide Ultra Classic nem sokban különbözik a 2013-astól, pedig sok ponton változtattak rajta Az utóbbi évek legnagyobb fejlesztéseit mutatták be pénteken a Harley-Davidson Budapestnél. Sokan voltak kíváncsiak a nagy durranásra, a vízhűtéses klasszikus…..
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Obsuszt Roland tavaly júniusban határozta el, hogy régi, vasblokkos Harley-jával 16 ezer kilométeres túrára indul. Miután megjárta Bajkonurt, hazatérve a Totalbike-on is beszámolt élményeiről, majd úgy döntött, útikönyvet ír motoros kalandozásairól. Útikönyv? Motoros…..
Dugóhúzó Nagy autó vs. kisautó 2013.08.15 07:58:05
Pár hete sikerült részt vennem egy hármas koccanásban, szerencsére autóval. A Hegyalja úton ballagtam vánszorgó kocsisorral a hídfő felé a sztriptíz bártól. (Nem, nem ott voltam, csak arra visz az út!) Az árvíz miatt a jobb oldali sávot ideiglenesen buszsávvá…..
Dugóhúzó Kuplungbowden 2013.03.20 22:15:11
Csak egy röpke gondolat mára: Ahogy elkezdtem idén csapatni döggel, észrevettem, hogy nehezebben veszi a fokozatokat, mint tavaly, főleg az üres megtalálása ütközik nehézségekbe álló helyben. A harmadik 25 év feletti japán hondát taposom, szinte normális, ha nincs meg egyből…..
Hmm, ismerős útszakasz: egri főiskolás koromban ugyanazt a kanyart én is bevettem párszor, igaz, Diavel helyett kölcsönbe kapott MZ-vel. Akkor, fiatalon még azt hittem, ott is lehet versenyezni, de ma, 33 évesen már én is vallom: a közút nem versenypálya! Adalék: a hely, ahol…..
Nem tudom, mikor lesz újra alkalmam közelről szemlélni, ahogy egyenlő arányban keveredik a Vespával feltűnősködő belvárosi kisnemesség azokkal a megveszekedett hobbistákkal, akik közül az egyik rögtön meg is szólított a 946-os modell budapesti bemutatója előtt. A hóbortos…..
Hát persze, hogy Kína India: nem is kell mást hozzá tenni, ennyi elég. Itt ez a gif, hosszú percekig bámulhatjuk ugyanazt a szituációt. Igen, jobb ezt nézni, mint elszenvedni. ..
virago 2013.05.26 10:14:28