Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsKA26

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Nincs választásod. Tulajdonosaid vannak. Akik birtokolnak téged." Nehéz úgy megkérdőjelezni a társadalmi berendezkedésünk alapjait, hogy az embert komolyan vegyék. Az ilyen fejtegetések velejárója a nyomatékos és felkavaró szóhasználat, és sokan ezt a fajta…..
 Sok a spekuláció arra vonatkozóan, hogy merre kell most továbblépnie a tömegfilm műfajának. Mert hogy tovább kell lépnie, az kétségtelen, ugyanis jelenleg nagy teljesítményű futóhomokban ácsorog. A konzolipar olyan bevételeket produkál az utóbbi években, nagyrészt…..
  Lemond George Lucas, cenzúrázzák a netet, senki sem nézi meg a szűzvonalban-t a címe miatt...mi ez ha nem világégés?..
Lejárt a határidő, meg kellett mondanom, milyen Cafeteria csomagot állítottam össze. A múltkor már megírtam (és ti is alátámasztottátok), hogy az új rendszer nem éppen vonzó. Sőt, minden tekintetben rosszabb az eddiginél és leginkább a bizonytalanság jellemzi. Mivel én már…..
Írhattam volna, hogy "Eközben Budapesten", de ez olyan tipikus magyarosan sikerült sztori, amit a BKV Figyelőn találtam.Zseniális! ..
   Mert nem olyan egyszerű ez a helyzet. A felszínen csak egy középgyenge szörnyrománcot lát a néző, de ez a sorozat, már ami a film verzióit illeti, velejéig romlott. Van itt minden, ami a jó ízlésű befogadót az öngyilkosság felé terelgeti, mind a technikai, mind…..
A tett helyszíne, a csodálatos és nem klímás 173E busz. Felszállásom után ellenőr trió egyből razziázik, amikor fennakadnak két (...)csán. Azon fajtából valók, akik felületességüket büszkén közszemlére teszik és gyanítom 40 évesen egyedül fog majd dekkolni, mert…..
Természetesen ezt is a Marine Sharpshooter 3-ban láthattuk. Kicsit balesetveszélyes, de menő  Ami a vasárnapi bemutatóból kimaradt (már így is túl hosszú volt), az a mentési rendszer megemlítése. Hasonlóan elcseszett, mint a többi City-s remekműnél. Egy-egy pályán bár…..
ZsKA26 2010.07.14 00:55:03
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..