Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A dán királyfi

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Graffitisek között, graffitis szemmel nézve időről időre előkerül ez a téma, nem ritkán abszolút egy kalap alá véve mindenkit, akit a graffitin kívül eső street art műfajába szokás sorolni, legyen az akár a világhírű, és az átlagember szemében a falrafestegetős…..
Sokan, többek között a Nemzeti Sport publicistái, újságírói, különféle szakkommentátorok kezdtek el úgymond sopánkodni azon, hogy merre halad a futball. A "laikusok" (bár tudjuk, hogy ebben az országban mindenki ért a focihoz, így én is) szintén nemtetszésüket…..
A XX. sz. első felének ponyvairodalmára, mint úgy általában a ponyvákra az a jellemző, hogy a világuk  maximálisan lekerekített, gömb. Nincsenek benne kiszögellések, minden mindennel megadott előírás szerint  működik, a regények belső háborgása kiszámítható…..
Több szempontból gyenge volt az idei, az amerikai GSN által közvetített HSP, a hatodik. A játék színvonaltalan volt egy-két mozzanatot leszámítva, de alapvetően a nyögdécselős, szürke és érdektelen vagy frusztrálóan rosszul játszott handek szabták meg az idei évad arculatát.…..
Általában minden első megnyilvánulás, bejegyzés, cikk (vezércikk) irányadó. Ez a bejegyzés nem akar az lenni. Nem akarja, hogy... ha most megmondom mit nem akar, akkor a második mondatomat kihúzhatom. Kihúztam. Szóval pár éve G.C. Waldrep szerint eltűntek a méheink a földről,…..