Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moca

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTAmíg a város vöröslő szívekbe öltözik és az utcákat ellepik a rózsák, otthon a szerelmes párok az Igazából szerelmet nézik, addig rengetegen vannak, akik ebből az ünnepből kimaradnak. A diszkrimináció…..
moca 2008.02.14 14:59:48
Rendben, olyan dalok, amik máshol nem, meg amikre hú, de mennyit smároltunk ’98 nyarán, de miért van az, hogy bármikor odakapcsolok egy órán belül tuti leadják a Coldplay és a Buena Vista Social Club közös dalát? Clocks, a menthetetlen bölcsészeknek és/vagy tévéfüggőknek a…..
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
comment:com Dexter szinkronhangok 2007.07.26 09:00:00
Istenítettük már sokszor a szociopata vérnyomszakértő/sorozatgyilkos kalandjait bemutató sorozatot, de még egy poszt bőven belefér. És igen, lesz erről is hogyvolt, már hogyne lenne. A Viasat volt oly bűbáj, hogy tájékoztatott minket a szinkronhangokról, a bemutató ugye…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
Webisztán Otthagyni az iWiW-et 2007.07.16 11:00:00
Worluk ma hajnali postjában írja, hogy törölte az összes ismerősét az iWiW-en. Érvei számosak. Például, hogy mire is jó neki, hogy ott van? Oké, tisztában van vele, hogy kik az ismerősei, és a rendszer egyetlen haszna, hogy ebből azt is megmutatja neki, hogy kiket ismerhet még.…..
moca 2007.07.17 11:37:02
hát szerintem a facebookra azért nem megyünk, mi magyarok, merthogy ugye nem magyar. és akkor az már egyből ijesztő.
nemtudom, láttátok-e már, de elindult egy magyar is, ami olyan kicsit, mint a myspace, meg az új google socialstream.
www.network.hu

minden itt van, ami az iwiwen béna, vagy hiányzik, vagy használhatatlan.
meg tóta-w.re visszatérve, te tudod beállítani, h lássák-e mások, h kiket ismersz, stb.
kíváncsi vagyok, átvándorol-e ide majd mindenki..
Az Orkutot már nem lehet megmenteni, ezért megpróbálja a Google következő szintre emelni a social szoftvert. Ha jól értjük, az új irány, hogy a felhasználó neten szétszórt aktivitásait próbálják meg egy interfészen kezelni, és egy erős és jól működő UI-val megfogni a…..