Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmBertalan

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Béla a Jobbik politikusa igen érdekes fordulatot vitt a sajtótájékoztatók unalmas világába. Azt már megszokhattuk a parlamenti folyosóról érkező tudósításokból, hogy egyes politikusok menekülnek a kamerák elől. Ám megpróbálni elslisszolni egy sajtótájékoztató…..
Puzsér Róbertről nem túlzás azt állítani, hogy a mai, hazai közélet egyik leghírhedtebb, legmegosztóbb személyisége. Hivatkoznak rá, mint megmondóember, vagy kritikus. Barátja, Gödri Bulcsu pedig mint többszörösen meghívott vendége mintegy ellensúlyként szolgál az olykor…..
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Nem csak egyes magyar autósok képesek néha bicskanyitogató módon parkolni, a kazah kollégák legalább olyan rosszak, sőt... Bizonyítékunk is van. Hatalmas népszerűségnek örvend Kazahsztánban egy honlap, a nemes egyszerűséggel csak „Úgy parkoltam, mint egy seggfej" („Я…..
EmBertalan 2012.08.16 11:08:05
@Dövan: mint milyen?
Elkábították Puzsért, adta tudtul a Nők Lapja Café. amely hír olyan nagy érdeklődésre tarthat számot, hogy a Startlap jó ideig az Aktuális rovatának kiemelésében is szerepeltette.http://www.nlcafe.hu/sztarok/20120514/puzser-robert-csillag-szuletik/E hír olvastán mindenkiben…..
Subba A nap kérdése 2011.12.23 14:51:00
"Most mégis, tegyem le az autót a belvárosban és fizessek a parkolásért este hatig?"Szalay Péter (Fidesz) képviselő kérdése a tüntetőkhöz ..
Ezzel az autóval mindig csak a baj van… …mondják majd egyesek, akik egyrészt szokás szerint nem vették figyelembe a sárga cetlit a poszt elején, másrészt nem olvasták alaposan a napi használatú Suzuki Swiftemről szóló posztokat eddig – mely autó egy idén már 26…..
Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek, ha PC-vel akad dolga, máig az egyik első dolga feltelepíteni a Total Commandert, elvégre épkézláb file-műveleteket végezni az explorer felületén nem való kultúrembernek. Akit egyszer a néhai nagyhírű kommanderek szele megcsapott (Soroljam…..
EmBertalan 2011.07.27 12:51:29
@Yarner:

Én sajátgépező voltam mindig is, nekem tetszik, hogy nem két, hanem annyi mappám lehet nyitva, amennyit csak akarok. Amúgy elismerem, hogy a dos idejében zseniális ötlet volt a dupla panel, de valahogy nekem windowsban nem erre van szükségem. Nekem is begyógyultak bizonyos kéztartások, mozdulatok, csak nekem éppen az egér és ctrl+x/c/v áll kézre a sokéves használat után. Meg a drag and drop, na azt nagyon szeretem, ugyebár ctrl-lal, shifttel kiegészítve alkalomadtán, ahhoz se kell mozdítani a már jó helyen tanyázó bal kezemet :)
törökgáborelemez 373. Halott hal 2011.06.14 02:12:00
Orbán Viktor egy osztrák bulvárlapnak adott interjúja (fordítás itt) – ahogy ez a nemzetközi sajtóban megjelent miniszterelnöki megszólalások esetében nem szokatlan - sokaknál és sokadszorra kivágta a biztosítékot. Egy ilyen szöveget számos ponton érhet kritika: a Heti…..
A Mizu kivesézése után Ónódi úr nemrég a Csicskalángos c. ópusz műelemzésével örvendeztetett meg minket."Ezúttal a művész ál-önirónikus művét tesszük nagyító alá. A költő felsorolja a személye elleni közutálat legismertebb okait, ám egyikre sem reagál…..
Telefonon beszélek egy kollégámmal, mesélem neki, hogy ma délután - miután elolvastam egy hosszú cikket az egyik napilapban - paradicsomokat és paprikákat karóztam-kötöztem. Kedvesen szörnyűlködik, s idézi egy közös ismerősünk népszerű mondását: „minek olyannal…..
EmBertalan 2011.05.30 22:58:35
@Maretz: Hát most jól lebuktattad! TG, mi lesz veled? :D
Modorosblog Tudtad, hogy..? 2011.05.28 13:31:00
-Tudtad, hogy ha a testedben találó összes eret és hajszáleret egymás után fektetnénk, akkor egy 40 ezer km hosszú szálat kapnánk, amivel a Földet is kis híján körbe lehetne tekerni? -Tudtad, hogy évente átlagosan 34 pókot és különféle rovart eszünk meg alvás közben? Brrr...…..
EmBertalan 2011.05.29 13:07:03
@nemértekhozzá(m): Az oké, hogy nem ismered, de szerintem abból, amit írt, kurvára nem a geeksége jön le, hanem a vagánysága. Más kérdés persze, hogy ki a faszt érdekel a tesióra - gyúrjál inkább agyra, öreg. Tudod, bejött a divatba az intelligencia úgy 100000 éve, amikor ősapáink rájöttek, hogy a mamutot nem csak akkor tudják megölni, ha izmosabbak nála.
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
EmBertalan 2011.05.18 01:49:56
@Isaking: nekem nem annyira alapszó a wiedźmin, de biztos csak azért, mert műveletlen szar vagyok. Ja, hogy te a witcher szóra gondoltál? Bocs, de ki kell hogy ábrándítsalak, az is csak egy fordítás a lengyel eredetiből. Pedig biztos nem tartalmazza az eredeti szó összes jelentésárnyalatát. Valamiért mégis jó lett az angol anyanyelvűeknek!
EmBertalan 2011.05.03 15:22:58
Az idén ősszel harmadik születésnapját ünneplő Comedy Central új arculattal jelentkezik április 1-től, követve anyacsatornáját. „A logónk megváltozott, senki nem látja többé a felhőkarcolókat és a glóbuszt. Az ok nagyon lírai, mi mindezek felett állunk” –…..
EmBertalan 2011.03.02 16:16:52
@Dowim: Tök igazad van. Kíváncsi lettem hirtelen a Te munkásságodra is, egy-két referenciamunkát tudnál linkelni? Csak hogy edzzem kicsit a stílusérzékemet, mert csiszolatlan még - és hát nyilván jobb helyre nem is fordulhatnék, mint Hozzád.
Mandiner blog A káromkodás joga 2011.01.03 07:01:00
„S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist?” Nagy László: Ki viszi át a szerelmet?   A morgás joga után a káromkodás jogával is meg kell ismerkednünk, úgy tűnik. A csúnya beszéd a szólás- és művészi szabadság sajátos eseteként vetődik…..
EmBertalan 2011.01.04 19:59:55
@betyár: Igaz ez, ha egy tagból álló személynevekből csinál melléknevet, pl. petőfis. "De ha a személynév két vagy több elemből áll, akkor megtartjuk az eredeti nagy kezdőbetűket, s a név utolsó tagjához kötőjellel kapcsoljuk a képzőt: Széchenyi István-i (elképzelések), Eötvös József-i (iskolareform), Csokonai Vitéz Mihály-os (verselés) stb." A magyar helyesírás szabályai, 164.
EmBertalan 2011.01.04 20:49:40
@betyár: Én nem tudom, hogy maga miért a Konstantinjáról vakerál, amikor itt az a kérdés, hogy hogyan írjuk az -i képzős személyneveket. Erről pedig a szabályzat egyértelműen nyilatkozik, kérem, ennek semmi köze a Bíborbanszületetthez. Az annak a tipikus esete, hogy többtagú melléknévből hogyan kreálunk tulajdonnevet, jelen esetben ennek a fordítottjáról van szó.
EmBertalan 2011.01.04 21:00:01
@betyár: Hát én mostmár nem tudok mást gondolni magáról, mint hogy trollkodik velem, biztos nem ilyen hülye. Kérem, olvassa el azt a bizonyos 164-es bekezdést, és ha még mindig úgy érzi, hogy nincs nagyobb relevanciája, mint a Bíborbanszületettnek, akkor feladom.

És látom, új vizekre akarja terelni a témát, de erre már szándékosan nem válaszolnék.
Subba Bevadult csajok a Bamakón 2010.11.09 11:18:00
  Már nagyon unjuk a fake videókat :((((((((..
EmBertalan 2010.11.09 12:21:13
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
EmBertalan 2010.07.26 04:31:27
Weihenstephan Hefe Weissbier A világ legrégebbi sörfőzdéjének mondja magát a bajorországi Friesing bencés kolostorában működő sörfőzde, a kolostort a nyolcadik században alapították, a kolostor mellett pedig komlót termesztettek, és valószínűleg már akkor főztek sört…..
Subba Score: Öt terhes 2010.06.09 14:55:00
Újfajta játékkal buktak le a lengyel iskolások: Öt – 14 és 16 esztendős – lengyel iskolás lány lett terhes azok után, hogy orgiát rendeztek. Állítólag ketten már meg is szülték gyermeküket. Csoportos szexben vettek részt a lengyelországi Ostrod városának…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Egy szaúdi tudós szerint a ház úrnőjének tejéből kellene fogyasztaniuk a ház férfi alkalmazottainak. Erősen ajánlott:Élet Szaúd-Arábiában - MTV True Life (videó) További iszlámbarát szövegek: Allah cikiben Rasszizmus és antifasizmus ..
w Ich bin ein Berliner 2010.05.18 01:01:00
Szolgalati kozlemeny: Ezen a heten Berlinben vagyok, sot mar egy ideje. Ez itt a Nemet Szovetsegi Kulugyminiszterium (pbuh) projektje, amelynek kereteben egy csomo bloggert trombitaltak ossze a vilag minden tajarol, nyilvan valamifele orszagimazs-jellegu torekves van a hatterben. Eloterben…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Közeledik a hétvége, így egyre laposabbakat pislogunk esténként. Ezt ellensúlyozza az eyecandy felhozatal, ami több irányból is támad majd. Hiszen a hazai kifutókat is ellepik a lenge öltözetű lányok, Hank Moody pedig a kábelen támad lesből. Az m1 A mintaférj című kanadai…..
EmBertalan 2010.05.13 17:04:03