Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viraeg

52 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Megint egy évvel öregebb lettél és bölcsebb is talán"... dúdolom miközben írom ezt a bejegyzést... közben te a szobádban teszed össze az új kirakódat... "egy 3D" kiáltottál fel, mikor kibontottad... "pedig azt hittem, egy laptop lesz"... …..
Igen, még egy bejegyzés jön...Májusban sikeresen kificamítottam a bokámat, de még ez sem tántorított el minket attól, hogy az állatkertben szórakozzunk kicsit... megoldást is találtunk arra, hogy ne kelljen járnom :)           És…..
Hát újra itt...Kissé elhanyagoltam a blogot, de talán mentségemül szolgál, hogy közben lezavartam egy vizsgaidőszakot... vagy nem? hát sebaj... akkor csak lusta voltam...De foglaljuk össze, mi is történt azóta...Szóval március elején jelentkeztem utoljára...azóta volt egy nőnap,…..
Február a farsang hónapja... voltunk is két farsangi buliban                              Mindkét fiú nagyon élvezte őket :) miért is ne...…..
Két pasi, meg egy... Születés 2011.02.06 10:04:03
Gondolom, még mindenki emlékszik, hogy a dokim bejelentette úgy a 32. hét környékén, hogy valószínűleg be fog fektetni. Így is készültünk, Dávidot "elvitettem" a nagyijával hozzájuk, mivel nagyon is utálja a kórházakat és így férj is nyugodtan tudott járni…..
Tegnap lusta voltam, így a vége mára marad :)Szerintem címszavakban: nyár, Macifarm, kölcsöngyerek, sok napsütés            Ismét címszavak :)Kirándulások nélkülem, iskola, készülődés a…..
Akkor folytassuk :)A negyedik hónap a nyárról szólt már nagyon... hisz Dávidnak is jóformán már csak ünnepségek voltak a hónapban. Anyák napja... évzáró...stb :) Az idő csodálatos (nem úgy, mint most), meleg és egyszerűen jó volt a szabadban…..
Vasárnap jön el a napja... annak a napja, hogy megünnepeljük István fiúnk ELSŐ születésnapját.Ezért úgy gondoltam, hogy minden hónapról írok egy-egy rövidebb összefoglalót...A visszaemlékezéseket a születéssel kezdem...Január 24-én az orvosom már bent tartott a kórházban.…..
Két pasi, meg egy... Mindennapok 2011.01.23 20:24:00
Azóta is mindenki jól van...Istvánnak egyszerre nő a 3. és a 4. fogaDáviddal iskolát keresünk és úgy néz ki, hogy megtaláltuk a tökéleteset, de azért még megnézzük a környék többi ajánlatát...Bocsánat, de nincs sok kedvem írni. Talán jövő héten jövök egy hosszabb…..
Két pasi, meg egy... Karácsony 2011.01.23 20:20:00
És később eljött a karácsony :)A fára csak saját készítésű díszeket raktunk és szaloncukrot...Az étel is tetszett a fiúknak...És elkezdett kibújni István második…..
Két pasi, meg egy... December 2011.01.23 20:15:24
Tudom, rég voltam... nem vagyok mostanában nagyon írós hangulatban...De ezt kiválthatta a gyász, a vizsgaidőszak, a drukk, a tennivalók sokasága, vagy egyszerűen a lustaság...Szóval.Decemberben volt Dávidom első övvizsgája.Sikersen teljesítette a követelményt, így megkapta az…..
Istvánnak kibújt az első foga. Kedden vettem észre, mikor megkoccant rajta a kanál...Még nagyon kicsi, épp hogy a rece látszik...Dávid itthon van betegen... de a csoport fele már kedden nem ment be, mert egy vírus tizedeli…..
Két pasi, meg egy... szomorú hír 2010.12.09 09:28:00
Ma reggel 8 órakkor hosszas betegeskedés után a nagymamám megtért a Teremtőhöz.A fiúk nem értik, miért sírok már majdnem másfél órája... de egyszerűen nem tudom felfogni. Karácsonykor lett volna 87 éves és készültünk meglátogatni... ez nem jött össze :(..
Két pasi, meg egy... Up to date... 2010.10.30 21:12:47
Úgy látszik mostanában jóformán csak havonta egyszer írok bele.DE ígérem, hogy ez egyszer meg fog változni (na de nem tudom mikor, mert nemsokára elkezdődik a vizsgaidőszak).Ami eddig történt:- Dávidnak nem csak a kudarctűrő képessége kicsi, de a szabályokkal sincs jó…..
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
viraeg 2010.10.19 15:19:26
@dancegirl26: nekem nincs nagymama (mindkettő dolgozik), barátnő (ők maguk is babásak, vagy dolgoznak), szomszéd néni (egy hete lakunk itt, kit kérjek meg?), férj dolgozik... heti egy nap az enyém, amikor suliban vagyok és utána vágtatok haza a családomhoz... talán inkább vásárolni menjek ezen túl ezek szerint és bkv-zak haza a nagy pakkokkal, mivel nem tudok vezetni?
Hát régóta nem voltam fent... pedig az élet zajlik...Beiratkoztam... felvettem a tárgyakat és már tanítanak is... vagyis megpróbálkoznak vele... István nő mint a bolondgomba (pedig férfinak készül), Dávid ugyancsak, bár nála nem lehet annyira látni... már 4 foga kiesett... ha…..
Tavaly volt egy pár nap, amikor egy barátnőm vigyázott Dávidomra... a fia közel 3 évvel idősebb a fiamnál, de nagyon jól megvannak együtt... a sikerre való tekintettel (bár Dávidom csak nappal volt náluk) megemlítettem, hogy ha idén lesz egy hét, amit nem tud megoldani, akkor…..
Ma voltunk bent Pesten az ortopédián. Ugyanahhoz a doktornőhöz vittem Dávidot, akihez István mert nagyon meg voltam elégedve vele már a babánál is...Ráadásul Dávidnak eddig ugye gyenge volt az izülete, többször jártunk a sebészeten, hogy begipszeljék, mert megint…..
Kezdjük a sérülésekkel: Mivel fiúk, így természetes (?) a sok bibi, rorzsolás és társai... Dávidnál már általános, hogy estére a bibik száma nő... na persze néha csökken, mert több gyógyul meg, mint amennyi aznap keletkezett... Viszont tegnap nem Dávid sérült meg, hanem…..
A kisebbik fiam is elérte az első komolyabb fordulót :) a felediket :PNézzük mit is kéne csinálnia:Féléves korban már nem elégíti ki a kiváncsiságukat csak a nézelődés, a tárgyakat meg is kell kaparintani. (bizony bizony... kivéve, mikor nagy lendülettel kidobjuk…..
Mindent megkapott a drágám :)Mert anyuéknál is volt egy kisebb ünnepség...Még jött egy torta, meg felfújható medence, meg kisautó (már Dunát lehet velük rekeszteni, de sebaj), meg darts és egy cuppansólabdásdobide játék... ÉÉÉÉÉs... kiesett a II. fog!A fogtündér…..
és még nincs vége... holnap anyuékhoz megyünk, ahol még mindig várnak ajándékok rá...Amit tegnap kapott:- egy gyümölcstorta- egy verdákos iskolatáska szett (iskolatáska, tolltartó és tornazsák)- egy thomasos iskolatáska szett (iskolatáska, tolltartó, szinesceruza)- egy adag…..
Két pasi, meg egy... Szülinap 2010.07.27 20:59:16
Mától fogva Dávidnak elkezdtük ünnepelni a 6. születésnapját!!!Ma kapott ugyanis egy tortát a nagyiéktól... Pókemberes :) kaptam róla mms-t..
Mert imádok róluk közös fotót készíteni:           ..
Két pasi, meg egy... István 2010.07.26 21:18:00
A kisebbikről is egy kicsi...István szépen fejlődik. Hízik, nő és mikor nagyon meleg van, a kertben pancsol délutánonként...Mozgásfejlődése:Hátáról a hasára csakazértsem hajlandó megfordulni... hiába tornáztatom, stimulálom, semmi... egyszerűen nem szereti csinálni... a…..