Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferrari F 40

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
Ferrari F 40 2013.11.21 12:24:11
@netnepper: Néhány éve mesélte ugyanezt (Tesco pénztárgépsor felében van csak adómemória) Apeh jogi osztályán dolgozó ismerősöm -egy osztálytalálkozón. Azt hittem dobok egy hátast, de még csak ekkor kezdett bele igazán... Így a volt Nav-os revizor borítása már nem is lepett meg igazán.
Norvégiában, Venesslában épült. Épitészetileg egy remek épületnek tartom, de funkcióját tekintve már nem. Egyre nagyobb teret hódit az e-book, egyre olcsóbbak az e-book olvasók... a papírkönyvek lassú halálra vannak ítélve. (Mióta megvan a Kindle-öm, nem vettem papir alapú…..
Ferrari F 40 2012.12.05 14:19:12
@Kőmíves Kelemen: A kindlödet is loptad, vagy csak a tartlmakat?