Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schaff

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
A The Hollywood Reporter szedte össze a 25 legsikeresebb (értsd: legnagyobb bevételt termelő) 2011-es turnét egy fasza képes listába, mi meg elegánsan átvettük az infót, hadd szórakozzanak a mi olvasóink is rajta, jól. Régi nagy fájdalmunk, hogy míg azt pontosan tudjuk, mennyit…..
A Metallica ma este adta volna fennállása első koncertjét Indiában, de a koncertet az utolsó pillanatban el kellett halasztani egy nappal - a helyszínen összezsúfolódott rajongók viszont nagyon nem örültek a bejelentésnek. A zenekar az indiai Forma-1-es futam kísérőrendezvényeként…..
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
Placebo @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.09.15. Első látásra elég meredeknek tűntek a Placebo-koncert jóval 10 ezer fölötti belépőárai, sőt, másodikra is, ehhez képest viszonylag elfogadható tömeg gyűlt össze a zenekar koncertjére a Papp László Budapest…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
Helyi idő szerint vasárnap reggel az Egyesült Államokban elhunyt Ronnie James Dio, az egyik legnagyobb hatású metálénekes. Wendy Dio, a zenész felesége és menedzsere tavaly novemberben jelentette be, hogy 67 éves férje gyomorrákban szenved, ennek ellenére folyamatosan kötötték le…..