Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterfizora

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A McDonald's-es kajákról sok mindent lehet hallani, látni, olvasni. Ellenzők és rajongók gyakran vívott véleményháborúja között tegyen más igazságot, mindenesetre a The Grid nevű magazin gondolt egy egyszerűt. Négy torontói főszakács segítségével megpróbálták…..
 LisztesLádán már minden okosat elmondtak, amit lehetett, szóval nem is nagyon tudok mit hozzá írni. Az biztos, hogy sokszor tényleg felfedezetlenek maradnak az ilyen tehetséges itthoni művészek. A film professzionális, és gyönyörű. Talán kicsit még elfogultabbá tesz, hogy a…..
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
nyuszidrinkElőszőr a corában lettem figyelmes a szexi nyuszira emlékeztető Playboy lógós italra, majd a későbbiekben egy CBA üzletben is megláttam, nem is sok időre az első észrevétele után (azóta már a spárban is, és gondolom sok más helyen is kapható). A mindenki által…..
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az RTL Klub majd egy évtizede uralja a csütörtök estéket, hiszen a Showder, valamint annak váltóműsorai, élükön a Gálvölgyi Show-val, szinte verhetetlenek voltak a TV2 számára. Azonban szeptember 23-án olyasmi történt, ami mindenképpen…..
tvblog Mega, a sztár pénteken 2010.10.15 08:00:00
Szokjunk hozzá a péntekhez, ugyanis ezentúl a hét utolsó hétköznapján lesz látható a TV2 tehetségkutatója – úgy tűnik nem talált süket fülekre a friderikuszi óhaj-sóhaj. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nézők többsége ugyancsak racionálisnak érzi a szombatról…..
Kumho X3 KL17 Asymmetric - 325/25 R32 átmérő: 974 mm (a második képen látható felni R17 méretű) (klikkelj a nagyobb képekért) ..
R4 / 1.598 cm3 / 175 PS / 260 Nm @ 1.700 - 4.500 / turbo / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 225 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
peterfizora 2010.08.23 14:48:46
@johspeed: Konkrétan mosószert nyerhetsz vele :D de a mosószerrel meg be lehet nevezni a fődíjra. úgyhogy végülis nyerhetsz egy plusz esélyt.
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
peterfizora 2010.08.23 13:24:37
@nayan: Sajnos a nyereményjáték az csak egy kis plusz. én ha választhatnék akkor sokkalta inkább kimaradnék minden ilyenből csak ne lennék allergiás.
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
peterfizora 2010.08.23 13:11:07
@mentopes: Látom nem olvastad az új kiírást... az az autó nem nyeremény hanem csak reklámból furikáznak vele és aki lefotózza magát vele és felrakja az nyer egy csomag ariel gélt... amivel meg megnyerheted a fődíjat....
Megint egy nyeremény az oldalról ezúttal egy pici plüss labda.Az oldalon különböző ügyességi és kaparós játék található.Kezdetnek 10 játéklehetőséget kapsz,majd ha mindennap játszol akkor emelkedik.Régebben nagyon sokba kerültek az ajándékok,de szerencsére visszavették és…..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Sokak régi nagy kedvence az Anima Sound System fog Pénteken fellépni a ZP-ben! Hamarosan egy új lemezzel jelentkezik a banda Tedd a napfényt be a számba címmel - mely a Quart.hu-n egy hétig meghallgatható. A most elkészült album hangulata már-már teljes mértékben pop-os... meg akar…..