Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baresif.

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A következő videofelvételen azt láthatjuk, hogy a boltba belépő férfi egy késsel megtámadja a biztonsági őrt. Aki bár a támadás után  kórházba került, de - szerencsére - kisebb sérülésekkel megúszta a történteket:   function iwiwshare_click()…..
Edina oldala Barbi a szexis lány 2011.05.01 18:47:00
A vagyonvédelemben dolgozóknak csak kevesebb, mint 10 százaléka a nő. Nekik nagyon sok előítélettel kell megküzdeniük. Gyakran a munkaadók arra hivatkozva nem akarják felvenni őket, hogy a megbízó férfi munkaerőt akar. S a társadalom is meglehetősen előítéletes azokkal a…..
baresif. 2011.05.01 19:16:16
Rengeteg az előítélet a női biztonsági őrökkel szemben. Sokan úgy gondolják, hogy azok a lányok/asszonyok, akik ezt a foglalkozást választják durvák, ápolatlanok, férfias viselkedésűek, férfias külsejűek … stb.… stb.… Pedig ez nem így van. Az őrök…..
2011. június tizenegyedikén fogja megrendezni Békéscsabán a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara - SzVMSzK - a Miss Security szépségversenyt. A rendezvény egyik fő célja a női biztonsági őrökkel szembeni előítéletek elleni küzdelem. Az idei versenyzők…..
baresif. 2011.03.10 15:28:04
A napokban postázzák ki a kamarai tagdíjak befizetéséhez a csekkeket, ezért  a vagyonőrök között – érthetően – ez most a fő téma. A ma reggel levélben kapott  - városi legendák közé sorolható - történet is erről szól: „Hallottam, hogy egy…..
A 2011-es év változásokat hozott a vagyonvédelemben - is -: Tartalékosok vették át a laktanyák őrzését Január elsejétől a civil őrző-védők helyett önkéntes tartalékos katonák vették át a laktanyák őrzését. Ők a Honvédelmi Minisztérium egyik cégének – a HM EI…..
A békéscsabai Rudas Tamás egy vagyonvédelmi cégnél dolgozott őrként. Elmondása szerint munkával kapcsolatos nézeteltérése támadt a főnökével, aki ennek következtében  ki is rúgta őt. A fizetését azonban nem  kapta meg. Két hétbe telt, mire legalább a pénzének…..
  KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!! :)      function iwiwshare_click()…..
Néhány nappal ezelőtt a viselkedése miatt Zsuzsit kizárták a Való Világ villájából. A megüresedett helyért az eddigi beszavazások két legnépszerűbb vesztese  - Ildi és Niki  - versenyez. S hogy miért írok erről egy vagyonőrös oldalon? Azért, mert NIKI egy vagyonőr…..
A novemberben megrendezett Miss Gun szépségverseny II. udvarhölgye Kotroczó Beáta lett. Ő nem csak szép, de a lőfegyverrel is nagyon jól bánik. Idén a precíziós lőversenyen megnyerte a Budapest Bajnokságot.                 …..
baresif. 2010.12.18 11:47:43
- Megszűnnek-e a vagyonvédelemben az alvállalkozói láncolatok? -A Honvédelmi és rendészeti bizottság december kilencedikén, az Európai ügyek bizottsága pedig december tizenharmadikán  előbb megtárgyalta, aztán általános vitára ajánlotta a vagyonvédelmi törvény…..
   Hol lehet ilyen vizsgálatot elvégeztetni?   Levél: „A segítségedet szeretném kérni. Januártól el tudnék helyezkedni egy bankban fegyveres őrként, de ehhez gyorsan le kellene tennem a pszichológia alkalmassági vizsgát. Évekkel ezelőtt már megcsináltam, de…..
  Évről évre minden gyerek  - és felnőtt  - örömmel várja a Mikulást. S ő mindig meg is érkezik. Vélhetően idén se lesz ez másként, hacsak….hacsaaaak…..:       function iwiwshare_click()…..
baresif. 2010.12.07 03:43:03
  Néhány nappal ezelőtt tartották a fegyveres lányok szépségversenyét. A versenyzőknek nem csak azt kellett bebizonyítaniuk, hogy szépek és csinosak, hanem a szakmai tudásukról is számot kellett adniuk -pl. hogyan tudnak célba lőni 25 méter távolságról -. A döntőbe 12…..
baresif. 2010.12.03 08:25:23
Szeptemberben   Fodor Lajos  -  honvédelmi államtitkár - bejelentette, hogy a kormány jövőre biztonsági őrök helyett katonákkal kívánja majd őriztetni a laktanyákat. Ezt azzal indokolta, hogy „Paradox, hogy külföldön létezik olyan magyar felajánlás, hogy…..
baresif. 2010.11.15 07:59:04
Elég gyakori panasz, hogy a munkaviszony megszűnésekor a  munkaadók egy része valamilyen okból kifolyólag – pl. trehányságból, tudatlanságból, illetve olyan is van, hogy így akarják megakadályozni, hogy kiderüljön a simlizésük …. –, szóval valamiért nem…..
baresif. 2010.10.29 10:06:44
Előfordul, hogy a vagyonőri igazolványt kiváltani szándékozónak már volt valamilyen, kisebb vagy nagyobb összeütközése a törvénnyel: Levél-1: „Üdv! Szeretném kiváltani a vagyonőri igazolványomat. Tud-e valamilyen kiskaput a  következő problémámmal kapcsolatosan? A…..
baresif. 2010.10.20 08:17:14
Edina oldala Baleset a munkahelyen 2010.10.14 17:23:00
  A következő levél egy olyan szerencsétlen esetről szól, amelyről a munkavállaló egyáltalán nem tehet, de  sajnos valószínű, hogy ennek ellenére nagyon nehezen fog jól kijönni belőle: Levél: „Szia! Velem a következő történt:  3 héttel ezelőtt, egy…..
baresif. 2010.10.15 04:51:48
Levél: „Kell-e engedély gázpisztolyhoz, ha valaki egy magánterületen lévő telephelyet őriz? Ezt azért kérdezem, mert én eddig úgy tudtam, hogy csak a közterületen való rejtve viseléshez kell engedély. Nekem nincs semmilyen engedélyem. Tegnap éjjel használtam - lőttem vele…..
Nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatosan, hogy 2011. január elsejétől mi is lesz a településőrök, a településőrségek sorsa.   2009. szeptemberében az akkori miniszterelnök, Bajnai Gordon a Rendőrtiszti Főiskola tanévnyitóján meghirdette a Rend és Biztonság nevet viselő…..
 - Sokan veszthetik  el az állásukat -  Előre lehetett sejteni, hogy az országgyűlési választások után jelentős változások lesznek a vagyonvédelmi piacon - is -. Ezen folyamatok már kezdetüket is vették. Gondoljunk csak Pintér Sándor volt cégének – Civil…..
Ki nem fizetett táppénz, autóra rázuhanó sorompó, dolgozó törvénytelen kirúgása… mindez egy történetben: Levél: „2009. novemberének végén megbetegedtem, annyira, hogy december ötödikétől  táppénzes állományba is kerültem. A részemre járó 15 nap…..
Régóta bántja az igazságérzetünket, hogy míg például a polgárőrök, a közterület-felügyelők, a fővárosban a BKV-ellenőrök megkapták a jogi védelmet, mi eddig hiába kilincseltünk - jelentette ki Sánta Károly, a Személyi, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara…..
  Egy igazán abszurd történet:   Vannak dolgok, amiket nem igazán értek. Ezek közé tartozik  például az is, hogy miért a munkavállalónak – aki szeretne eljönni egy adott munkahelyről –,  szóval miért a beosztottnak  kell maga helyett egy másik…..