Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HszVadász

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
HszVadász 2010.07.04 11:34:14
@picur3ka/mesterhazymiklospart: Egyszerű kérdés: ha az MSZP/Jobbik/LMP nyert volna kétharmaddal, és az MSZP/Jobbik/LMP írta volna meg ezt a NER-t maga stílusában, amit utána a többi párt nem szavazott volna meg a parlamentben, akkor is természetesnek gondolnád, hogy igaza van az MSZP/Jobbik/LMP-nak, valóban forradalom történt, nemzeti egyetértés van, aminek szellemében kell ezentúl minden magyar embernek élnie? Büszke magyarként élnél mondjuk az MSZP forradalmában?
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
HszVadász 2010.06.16 09:52:58
@Chicano: Éppen állást keresek, mennyit hoz kb. a bérkommentelés?

Arra gondoltam, hogy lehetne részmunkaidőben is vinni, délelőtt mondjuk az MSZP bérrettegője lennék, délután pedig a Fidesz bólogatóembere (itt elláthatnál szakmai tanácsokkal is, megköszönném).
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
HszVadász 2010.06.15 13:18:35
@neilnejmed: Én is fiatal vagyok és bizakodva állok a jövő elé.

Emellett az a véleményem, hogy aki a hitét egy MSZP/Fidesz szintű demagóg politikai erőbe képes helyezni, az vagy naív, vagy csak sikerült kőkeményen agymosnia valamelyik pártnak.

A mai magyar politikában semmi helye a hitnek, bizakodásnak. Mutassanak fel valós, nemzetközileg is hiteles eredményeket és akkor tisztelni fogom őket, elismerem és megköszönöm a munkájukat. Mutassanak példát az országnak a demokrácia szabályainak betartása mellett, tegyék jobbá az életünket, de addig is nem hiszek egyiknek sem és kritikusan fogok hozzáállni minden lépésükhöz. (Igen, a Jobbikhoz és az LMP-hez is.)
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..