Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mi-chelle

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zaga a világról Jobbegyenes 2010.07.02 22:19:00
 Egyenesen az arcunkba, pontosabban arcunkon lévő két érzékszervünkbe. A szemünkkel látjuk, a fülünkkel halljuk a híreket, mit is jelent a gyakorlatban Fidesz-kotmányzás, vagy ahogy ők hívják, a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Eddig is sejtettem, hogy számíthatunk vicces…..
Zaga a világról Agymosás 2010.06.14 12:25:00
Egy Trianonnal kapcsolatos blogbejegyzésnél olvastam egy számomra meglepő és elgondolkoztató hozzászólást. Egy radikális jobboldali netező kommentje volt. Emiatt ugye sokan egyszerűen elsiklanának felette, mert sok társa egyértelműen a csak a kisebbségeket, meg a zsidókat gyalázó…..
  A sóska. Mindjárt kifejtem miért is. Hétfő lévén valami húsmenteset akartam enni, valami könnyebb kaját, ami segíti a vizsgára való felkészülést is. Ugye az allergiagyógyszer okozta álmosság mellé nem hiányzott még egy kajakóma is. A tervem az volt hogy…..
mi-chelle 2010.05.29 20:24:18
Diaz barátom lustálkodik mostanában a világ összes olyan dolgában, ami nem kapcsolódik  Japán történelméhez, így rendkívül színvonalas gasztroblogja frissítésében is, no meg én is tudok ám főzni, szóval kedves régi,új, svédmániás és a skandinávokat kevésbé…..