Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nilmar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Nilmar 2015.01.30 21:35:18
Télen bőven tízezer alatt is elvisz a fapados Barcelonába, a szállás is olcsó, a reptéri bejutás is filléres, az idő is jó, mi kell még? A híres látnivalóknak megkérik az árát, de a helyiek törzshelyein a kaja is megfizethető és kihagyhatatlan. Mentünk, láttuk,…..
Kiadó:Verycords/Warner RecordsHonlapok:www.yossisassi.comfacebook.com/YossiSassiYossi Sassit úgy ismerjük - már akik egyáltalán tudják, hogy kiről van szó - mint az izraeli Orphaned Land alapítóját, egyik zeneszerzőjét és szólógitárosát. Amikor 2012-ben megjelent első…..
...wow! Le vagyok nyűgözve. Rátaláltam egy amerikai zsidó reggae-rapper zenészre. Ömm, szégyen.. de még nem találkoztam ilyennel.:) Viszont nagggyon nagy a csávó, és tök szimpatikus! Szereteeeeem! A neve Matthew Paul Miller, művészneve pedig: Matisyahu. Jegyezzétek meg egy…..
Matisyahut a hasszid reggae királyának mondják, tegnap este koncertet adott a Zsidó nyári fesztivál keretein belül a Syma csarnokban. A korona kicsit megbillent a fején, félrecsúszott, de ottmaradt. Elmondom én mit láttam.Ahogy felröppent a hír, hogy jön Matisyahu, teljes lázban…..
Nilmar 2010.09.06 22:49:10
www.youtube.com/watch?v=ztbGx90GbDs

Nekem csak ilyesmit sikerült összehozni. Jó koncert volt, de nem csodálom, hogy sokakat meglepett ez az újszerű hangzás a Dub Trio-val. Aaron Dugan nevű gitárzseni (ő játszik pl. a Stubb's-on) nagyon hiányzott a zenekarból. 2004 óta zenélt Matissal, ez az első év amit kihagy azóta. Elmaradt a megszokott stage dive, illetve színpadra invitálás. Nagyon fáradtak voltak, ennek ellenére meglepett, hogy koncert után egyből a parkolóban voltak a zenészek és álltak mindenki rendelkezésére. Ritka az ilyen közvetlenség.
Igyekszem sportot űzni abból, hogy minél több féle zenébe hallgatok bele és füleim mindenre hegyezem, ami jónak ígérkezik. Ezzel sokra mondjuk nem megyek, maximum saját barátaimat tudom meglepni újból és újból egy-egy lemez ajánlásával, illetve fizetésem nem lakáshitelre…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Nilmar 2010.05.11 03:26:14