Regisztráció Blogot indítok
Adatok
placsboy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
placsboy 2016.03.22 18:07:25
@unionista᠌: Miert, talan nincs igazuk ? Miben hazudnak ? Nezz mar körul a vilagban ! Normalis az ami itt folyik Europaban ?...valakinek csak meg kell allitani ezt a sok szart....ha mas csak nezi tetlenul es nem akar cselekedni.
placsboy 2016.03.22 20:08:27
Csütörtökön minden valamirevaló hírportál beszámolt a Wikileaks-alapító Julian Assange menekültsátuszának pozitív elbírálásáról. Akit érdekel a téma gondolom képben van, nem merülök nagyon a részletekbe. Assange miután a svéd kiadatás elleni összes fellebbezési…..
placsboy 2012.08.19 17:57:21
@TARTYOM:
Svedorszagban ha megdugsz egy csajt AZ Ö BELEEGYEZESEVEL de masnap a csaj feljelent akkor neked annyi es ha nincs szerencsed a biroval meg az ugyveded sem tuti, akkor többet kaphatsz mint egy gyilkossagert...volt mar ra sajnos több precedens.
Lasd Al Caponet sem a sok egyebb disznosagaiert varrtak be hanem szimpla adocsalasert....
Van az úgy, hogy az ember olyan országot választ magának, amiről kiderül, hogy valami miatt mégsem jön be. Ez történt Judittal is, aki párjával megszerette Máltát, de arra is rájött, hogy nem akar élete végéig ott élni. A miértre fény derül a mai…..
placsboy 2012.08.18 13:34:16
@HK417:
Teljesen egyetertek veled. Több eve elek ezek között a birkak között (värdens bästa - legjobbak a vilagon mentalitasu nepseg es annyit mondjak uton utfelen hogy mar maguk is elhiszik....), az hogy jobban elnek az nem minden ha az emberi kapcsolatok hianyat figyelembe vesszuk, zarkozottak, szeretnek feljelentöst jatszani, megisszak az arvak könnyet is, összel telen sötet van mint a bivaly valagaban es emiatt nagyon sok a depresszios meg a lökött, soha nem tudod ki jön szembe veled az utcan es hogyan reagal ha a szemebe nezel, ezert jobb ha a földre szegezed a tekinteted.....
Bornai Tibor Százzal a piros felé 2012.08.17 21:24:57
A Szentendrei úton figyeltem meg, de attól tartok, bárhol ugyanezt látnám. Furcsa betegségféle tapasztalható az autóvezetők körében. Amikor a lámpa zöldre vált, az ott várakozók teli talppal tipornak a gázpedálra. Az éppen akkor odaérkezők még annál is gyorsabban süvítenek…..
placsboy 2012.08.18 01:01:57
@monddazigazatmar:
Ma, az elektronika vilagaban miert is lenne draga mikor a sokkal szegenyebb Kubaban, Thaiföldön, stb, muködik????
A minap sétáltam a Városmajorban, és egy fura jelenségre lettem figyelmes. A kerékpárutak fogalma igencsak szabadon értelmezett Budapesten. Persze eddig sem gondoltam naivan, hogy bárki is igazán komolyan venné a narancssárga felfestéseket a bicikliseken kívül –akik mellesleg halál…..