Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az ugyis ember

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
vidámminisztérium VARÁZSLAT 2010.07.06 21:48:00
A Délinél a hatvanegyes villamos megállója csodálatos egy peron. Odaérkezéskor virágok hullanak az égből és valami Vivaldit játszik a felsővezeték. A szirmokat lehet rugdalni és nagy marékkal a leendő utastársak fejére szórni. A virágok megsimogatják az arcukat és ők a…..
vidámminisztérium 2010.05.25 14:35:00
 A Zap Mama szexi Marie Daulne a színpadon bármit csinálhat, beleszeretünk és kész. Játszik a közönséggel és a varázslat áramlik. Akrobatamutatványai közben, a szédítő hangján beleleheli a fülünkbe, hogy még szexibbek vagyunk, mint ő.  Az első budapesti…..
 Ma esik az eső Budapesten. Ilyenkor a legjobb esernyő a kalap. Lehet benne utazni a metrón és nem kell összecsukni, sőt a melóban felakasztható a kalaptartóra. Praktikussága mellett szép és különleges. Tulipános rétet nem nehéz találni a városban. Természetesen a…..
vidámminisztérium Megalakult 2010.05.11 00:59:00
Minisztériumunk az emberi kapcsolatokért dolgozik. Éjt nappallá tesz. ..