Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimhun

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
jimhun 2011.05.16 12:49:08
@ArgonX: Ebben igazad van hogy nem ismerjuk az ide vezeto utat. De azert sokszor csak annyi vezet ide hogy a ferfi meglat egy fiatalabb lanyt. Ismerek ilyent. Igaz olyant is hogy a no volt a hibas meghozza nagyon. Es en is megertettem hogy lelepett a ferj. Egyertelmu hogy nem minden ferfi diszno. Magam ellen egyebkent sem beszelnek en sem. :)
jimhun 2011.05.16 13:00:04
@Leooo: Nem vagyok a kis pofikad. Nem teljesen ertem mi problemad. Lehet a ferj mondta hogy ugyanma ne menj el dolgozni eltartalak. Vagy azert nem dolgozott mert gyesen volt 3 gyerekkel mar 6 ev is lehet. Nem tudod te sem. Pofikam.
jimhun 2011.05.16 13:38:21
@CarreyB: Igazad van abban hogy nem art a mai vilagban ha egy no tobb labon all, es dolgozik vagy ha nem dolgozik akkor is van egy "B" terve. De ez nem jelenti azt hogy ezt gonoszsagbol csinalja vagy hogy "ma megvan a gyerek ugyse hagy el" miatt. Lehet hogy csak naiv es ugy gondolja hogy mindig boldogok lesznek es ezert nincs altarnativ terv. Bar meggyozodesem es most egy kicsit a noket fogom szapulni, hogy sokan ugy gondoljak hogy megvan a gyerek akkor mar minden ok.
Ismerek nem egy olyant hogy meglett a gyerek a no egybol elhizott (nem a terhesseg kozben, otthon gyesen, utana), nem torodott magaval es a ferjjel sem(sex alig stb..). A ferj meg csak nezett hogy mi van...holott o adott magara stb..
A tortenetbol ez nem derul ki teljesen hogy a feleseg elhanyagolta-e magat meg a ferjet. lehet. Az hogy emliti a posztiro hogy a sex nem volt olyan jo. Ez logikus egy ido utan normalis hogy nem olyan mint az elejen. De ez nem indok, foleg hogy lehet a ferj volt bena a sex-ben.
Egyebkent nem tudom hogy a ferjnek van-e "B" terve arra a lehetosegre ha a gyerekeket megkapna. Lehet akkor mar nem is lenne olyan egyszeru.
Általában különféle cégek szoktak számkijelzés nélkül hívogatni, ami elég idegesítő: dolgozom, vagy épp elmerülök valami fontos ügyben, erre jön egy hívás ismeretlen számról, "ki tudja"-alapon felveszem, és ajánlanak egy fejlettebb, innovációs tampont. Elvileg…..
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..