Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KedveS

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oly sokat írtam már az általam feltöltött zenék alá, de ez alá tényleg nem tudok újat írni, mint, hogy nyár, és napsütés, és ez a zene hangosan, és közben élvezni és érezni, hogy élsz...:) Szerintem tökéletes összhangban van a zene a klippel és fordítva. Mondhat mindenki…..
Gyerekek, ez a zene isteni jó, mindazoknak akik kedvelik a hasonló pop/tucctucc zenéket. Ithuriel kifejezetten utálja, és mindig két perc alatt X-et nyom nekik, majd leírja, hogy szerinte ez nem jó zene. Mindenesetre mikor kézügyben van, akkor meglakol ám érte:D Hallgassátok…..
KedveS 2010.05.28 19:05:21
MOARMUSIC Play & Win - Black Sea 2010.05.16 17:31:00
Gyerekek, ne haragudjatok, ha nagyon közvetlen vagyok, de egyszerűen ettől a zenétől mindig iszonyatosan jó kedvem lesz, és még úgyis boldog vagyok és feldobott, hogy kint esik az eső, és mára mondja a legtöbb csapadékot az országban a meteorológiai szolgálat! És ha kinézek,…..
MOARMUSIC Play & Win - Slow Motion 2010.05.16 17:16:00
Íme egy újabb román szám, és egy újabb nagyon nagy sláger, ami talán nálunk ha nem is annyira ismert, a világ többi részén annál is inkább! Egy kicsit lassabb, mint az előző zenénk, az On and On, egy picit szomorúbb a hangvétele, a klippje sem napsütéses annyira, de nem…..
MOARMUSIC Akcent - On and on 2010.05.16 16:59:00
Ne vessetek meg kérlek, amiért még csak most jutottam el addig, hogy ezt a zenét feltöltsem Nektek... Igaz és tisztában vagyok vele, hogy a román kifejezés bizonyos körökben felér egy káromkodással, de lássunk egy picit távolabb az orrunknál... A zenéjük; aki kedveli ezt a laza…..
Ugye a klippen is elég jól kivehető, hogy egy ilyen bulin azért nem alszanak el állva az emberek, és nem unják magukat halálra?:) Bár még nem volt szerencsém elmenni egy ilyen partira, de amint tehetem azonnal részt veszek rajta, hisz azoknak akik igazán kedvelik ezt a zenefajtát, azok…..
Szeretitek az igazán pörgős, igazán zúzós, igazán ugrálós, és igazán szállós trance-et? Mert ha igen, és amellett, hogy Ferry Corsten rajongók vagytok, minden feltétel teljesül, akkor egészen jó döntésnek látom, ha ez a szám a himnuszotok csa mint nekem. Igazság szerint már…..
Egy újabb megunhatatlan muzsika Ferry Corstentől. A We belong szintén a 2009-es album termése, akár a Because, és legalább olyan jóra sikerült. Ez a zene inkább a nyarat, a gondtalanságot, és a szabadságot, ill. boldogságot adja vissza az embernek, és aki igazán szereti a trance…..
 Aki a trance muzsika világában él, egyesül és azonosul vele, úgy érzem, alanyi joga tudni, és ismerni Ferry Corstent, régi nevén SystemF-et. Személy szerint ha akárhányszor ezt a nótát hallom, a hideg futkos a hátamon, és abban a percben érzem, hogy minden karnyújtásnyira…..