Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopaszsop

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
BB régóta használja a Jófogást, így elég sokszor belefutott abba, hogy a hirdetéseket néha visszadobják. Az indok változó, de a leggyakrabban vagy adminisztrációs hibára hivatkoznak, vagy arra, hogy a termék kamu. Tudjátok, a 2000 Ft-os LV táska, meg a 4000 Ft-os Martens bakancsról biztosan tudni,…..
kopaszsop 2019.12.10 12:18:54
Márta és a két tűzhely, na meg a címirat mind mind egy kommunikációs fekete lyukban keringenek hetek óta. A Posta és az Euronics nem tudja megoldani a helyzetet, szóval nem tudni, min rotyog majd a karácsonyi töltött káposzta, de a jelenlegi állás nem biztató.  Szükségünk volt egy kombinált…..
Milán két hónapja vár a pénzére, amihez arra van szükség, hogy a visszaküldött csomag megérkezzen végre a címzetthez. Ám a nyomkövetési oldal szerint a csomagja áll, a pénze után pedig újabb és újabb köröket kell futnia. Vajon hol van ilyenkor az a doboz? Üdvözlöm,  Kereken KETTŐ hónapja…..
Számlacsomag-váltás egy bankban? Ugye, hogy nem hangzik ördöngősségnek? Nem is kéne, hogy az legyen. Olvasónknak mégis ritka kalandosra sikeredett, amin mi szerencsére nem érintett félként elég jól szórakozhatunk. Kedves Homár! Nem egy egetverő történetről van szó, nem is biztos, hogy az oldalra…..
Zoltán szerint az egész konstrukciója hibás annak a lámpának, amiről kiderült, hogy ráz a kapcsolója. Ezt persze nem tudjuk, hogy így van-e, azt viszont nem árt tudni, hová fordulhatunk, ha ilyen veszélyesenk tűnő termékbe botlunk. Nem kell ugyanis megelégednünk azzal, hogy nem történt nagyobb…..
kopaszsop 2018.02.05 13:32:58
@Leadfoot:
csak neked, mert a poszt-toló ezzel már tisztában van: bfy.tw/GQgq
:D :D :D
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
kopaszsop 2017.08.11 14:54:52
Kétes dicsőséget hozott az Univernek a májusi, falvédősként elhíresült kampánya: gyakorlatilag minden sajtótermék beszámolt a szexista felhangjuk miatt eléggé félresikerült társadalmi üzeneteket kommunikáló feliratokról, a kitaláló ügynökség elhatárolódott tőle (nem oda és nem úgy szánták az…..
Rossz szomszédság török átok, a rossz bérlőre meg nincsenek is szavak, nem beszélve a kirakhatatlan bérlőről, aki minden tulajdonos rémálma. Nem fizet? Lelakja a kecót? Folyamatosan feszkózik a szomszédokkal? Gyanús elemek járnak hozzá? Ezeknek töredéke is elég ahhoz, hogy az ember meg akarjon…..
Legutóbb a UPC karbantartása miatt merült fel a kérdés, hogy vajon elég-e, ha egy szolgáltató vagy cég a honlapján tájékoztatja az ügyfeleit a leállásról. Akkor szomorúan vettük tudomásul, hogy elég. Béla az Aliexpressz nagy kínai Szingli napi akciós cuccairól csúszott…..
kopaszsop 2016.11.24 18:20:05
@Terézágyú: sőt, mindent _KI_hangsúlyozott :flap:
Na, ennél jobb ma már nem lesz. Az E-koffer.hu vagy ráérzett egy törpeminoritás - a kizárólag otthoni használatra alkalmas gurulós bőröndökre vágyók - eddig elhanyagolt piaci igényére, vagy egyszerűen tojik rá, hogy milyen termékeket árul, cserébe viszont a felelősséget se nagyon akarja vállalni…..
kopaszsop 2016.11.10 14:36:42
@Terézágyú: pont erre a következtetésre jutottam én is. esetleg otthon reszelek a kevésbé kopottból, hogy egyformának tűnjön. :D
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
Többször volt már szó róla, hogy mindegy, hogy a mobilfizetés vagy az parkolóautomata nem működik, sajnos a mi felelősségünk a parkolás kifizetése, még ha több sarkot kell túrázni is miatta. Jelen esetben persze rém bosszantó a szituáció, de nehezen bizonyítható a büntetés alaptalan volta. Kedves…..
kopaszsop 2016.05.10 11:12:25
@Dezsike:
véLelme
Pár éve még a neten rendelt, de személyes átvételnél 1600 forinttal súlyosbított jegyek miatt ostorozta egy olvasónk a Ticket Expresst. Most már akár 900-ért is megkaparinthatja az ember az irodában a jegyeit, idő közben viszont megszületett az otthoni nyomtatás lehetősége - és az ehhez kapcsolódó…..
Kicsit kekecnek tűnhet István ezzel a szaloncukor-üggyel, de szerintem, ha az ember szaloncukor-válogatást vásárol, aminek a dobozán 4 féle cuki szerepel, akkor bizony jogosan várja el, hogy ne csak a legolcsóbb zseléssel meg kakaóssal legyen kitömve a doboz. Az meg tényleg nem…..
kopaszsop 2015.12.11 16:23:47
Van az a szitu, amikor az ember megveszi a surimi névre hallgató halkészítményt (aka rákrudacska vagy nagyon őszinte pillanatban rákimitáció), és boldogan megeszi mondjuk spagettivel, de ez a pillanat egész biztosan nem egy önmagát minőségi dél-olasz konyhát vivő, a pazar…..
Otthontérkép Lazulás a kertben 2015.05.27 17:38:52
A nyári hónapokban az emberek a szabadba vágynak, igyekeznek minél több időt a levegőn, a napsugarak melegében eltölteni. Nincs ez másként akkor sem, amikor otthonunkban vagyunk. Ahhoz azonban, hogy valóban hívogató és kellemes legyen a kinti időtöltés, nem árt, ha saját kertünk…..
kopaszsop 2015.05.28 12:22:21
@Parajpuding: de van, nézd meg a linkelt videot ;)
A Móricz a 4-es metró legvidámabb állomása, felesleges beugratós tréfákkal turbózni, a kárörvendő alkalmazott meg sürgősen nézzen magába. Tisztelt BKK Ügyfélszolgálat! A mai napon (2015. már. 10.) a következőeknek voltam tanúja: Leszálltam a 4-es metró Móricz…..
kopaszsop 2015.03.10 20:07:48
@igi1:
ad1,
ha ügyetlen vagy, ne lépkedj rajta, jogos.
ad2,
ha ki van rakva a gyengébbek kedvéért (mint pl. te) a piktogram, hogy hogyan _kellene_ használni, akkor tedd azt.
ad3,
kezeket a paplan fölé! elég belőled egy is...
kopaszsop 2015.03.11 08:18:15
@igi1:
ha nem érted meg a piktogramokat sem, akkor ne csodálkozz, ha pórul jársz.
szitálhatod itt a levegőt napestig, csak nem éri meg.
(a vakond pedig alapvetően hasznos állat, vagdalkozás helyett inkább nézz utána!)
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
kopaszsop 2014.12.22 14:21:37
Ügyes. Osztogassunk akciós kupont, ezzel ültessük be az örök konzumáló bogarat a vásárló fülébe, majd amikor élne a hirtelen rászakadt jósággal bumm! áruljuk el, hogy a szerencsehozó kupon csak a hupililára érvényes, erre a helyes libafosszínűre nem. Sajnos ez a…..
HamPLÓ Fa roller acél síneken 2014.09.09 17:00:00
Sok érdekes jószág megfordul a berlini főpályaudvaron, de a legérdekesebb - szerintem - évek óta a malmői éjszakai vonat, élén ezzel a környezetétől teljesen elütő magánvasúti mozdonnyal: Amikor először láttam, még svéd hálókocsikból állt, aztán két éve már egy…..
kopaszsop 2014.09.09 22:25:26
@Hamster: szó szerint igen, de így én is tudok mondjuk görögül
kopaszsop 2014.09.10 08:15:28
@Hamster: yepp, ebben igazságod vagyon ;)
Sziszi a mamájának vett születésnapjára egy karkötőt és egy nyakláncot, de egy hónap alatt mindkettő darabokra hullott. A javítás után újra széteső karkötő helyett inkább a vételárat vitték el, de a nyaklánc árát már nem akarják visszaadni: 2014.04.10-én vásároltunk…..
 A mai kínzó kérdés: Az én történetem csak egy kérdés: miért nincsen internet a Railjeten a Bécs-Budapest járaton? Bécstől a határig gyors és ingyenes net van, a határtól kezdve pedig megjelennek a magyarok kényszerűségből megosztott mobilról üzemeltetett Wifi-jelei, és…..
Naiv ügyfél kis híján kipottyant a szerelvényből, amikor kisétált a mosdóba, de a hátsó vagonok helyén már csak a szél süvített: Körülbelül 1 éve történt, hogy a Szombathelyre közlekedő intercityn utaztam Sopron felé. Nos azt kell tudni erről a vonatról, hogy győrben…..
kopaszsop 2013.12.13 20:11:15
@00000000-0000-0000-0000-000000000001:
nem nyert, ezek az átjáróajtók levegőnyomással működnek
kopaszsop 2013.12.19 15:54:03
@SomiTomi:
az a vezérlés, de maga az ajtó levegővel megy. nincs levegő, nincs ajtónyitás sem.
amúgy meg (ezek szerint te is jól tudod, hogy) az átjárólépcsőn van egy fizikális/manuális nyitásgátló is. ha rendesen fel van hajtva az átjáró, reteszeli az átjáróajtókat.
Hamarosan ismét változni fog a magyar Jelzési, és a Forgalmi Utasítás is. A módosítás a hibajavításon túl az európai egységesítés jegyében zajlik, így egyik sarkalatos pontja lesz a zárjelző tárcsa megváltozása. A magyar (és román) kör alakú tárcsát a hazai hálózaton…..