Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corenale

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Corenale 2012.12.09 11:12:20
@attila7575: Igen érdekes a dolog, amit felvetettél. Maga az egész próbálkozás, hogy írjunk "kritikát" egy tévéműsorról,ami az írásból és a kommentekből ítélve szar. Ha nagyon rossz valami, akkor nem nézem meg, ezáltal nem tudok róla kritikát írni. De tételezzük fel, megnézem az első részt, rájövök, hogy szar, tehát nem nézem tovább, ami ahhoz vezet, hogy a továbbiakban nem tudok kritikát írni róla, sem negatív kommentet. Úgy látom, sok itt a mazochista. Sokan úgy kínozzák magukat, hogy olyan műsorokat néznek, amik nem felelnek meg az igényeiknek és ebben találnak élvezetet. Szánalmas
  A naptár szerint még el sem kezdődött a tavasz, de a tél végi napsütéses időjárás egyeseket arra ösztönzött, hogy gyújtsák be a kiszáradt növényzetet a helyi völgyekben, hegyoldalakon.  Ezt a jelenséget már évekkel ezelőtt megfigyelhettük, azonban idén szinte…..