Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venyigeszú

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
venyigeszú 2010.11.28 20:08:33
@agyamputáltak: úristen, el ne magyaráztasd már vele :))
venyigeszú 2010.11.28 20:09:56
@Hari R. Seldon: sajnos egy csomóan vannak. Bár nem kétharmad, csak a választási matek csinált belőlük kétharamados parlamenti többséget.
venyigeszú 2010.11.28 20:12:08
@agyamputáltak: mint látod, én vagyok a komcsi és talán te is
- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közgazdasági…..
A T/1817. számú törvényjavaslat bepillantást engedett Matolcsy György lelkének mélyebb bugyraiba. Ebben a bugyorban valami nehezen magyarázható gyűlölet fortyog azon embertársai iránt, akik az elmúlt tizenkét évben az adódozott jövedelmükből félretett nyugdíjcélú…..
venyigeszú 2010.11.28 19:19:07
@tollaszerge: elfelejted, hogy mindjárt betiltják az abortuszt, az csak segít majd valamit. A munkaerő meg azért lesz hamarabb kész, mert beindul újra a szakmunkásképzés és csak 16 éves korig tart majd a tankötelezettség. Én mondom, pelikán elvtrás, a nemzetközi helyzet fokozódik... :))
Csatlakozás     Tisztelt Cím,   Kérdésem lenne a következő.   Három műszakos rendben dolgozom, egy vasszerkezeti gyárban, napi 8 órát. Egy héten délelőtt, egy héten délután majd egy hetet éjszakában, aztán elölről. Mikor pár hónapja ide jöttem dolgozni,…..
venyigeszú 2010.08.26 20:28:23
@hehe64: érdekes, minden más blogot jól lát az explorer, nem hiszem, hogy beállítási kérdés. Különben ennek a blognak a többi posztja és a kommentek is oké... talán megleszek nélküle....a kommentekből már úgyis megfejtettem, hogy miről szólt. azért kösz.
pakolunk Az utolsó nap 2010.07.05 13:31:00
Utolsó napomat töltöm köztisztviselőként. Úgy döntöttem, megünneplem. Egybekötöttem a köztisztviselői munkaszüneti nappal és kicsit kivontam magam a forgalomból - hamarosan úgyis megteszik ezt velem mások. Úgy gondoltam, jár nekem az érzés, hogy igazi szabadságon vagyok:…..
Na, elfogadták "végre". Természetesen pont úgy, ahogy a kormány gondolta, a madár hiába verdesett. De hát tudtuk is, hogy ez lesz. A kétharmad az kétharmad.Persze sokan vannak, akik egyszerűen nem hiszik el ezt az egészet, mondván Európában nem létezhet olyan, hogy valakit…..
venyigeszú 2010.06.25 22:42:06
@interact: igazad van, tulajdonképpen nem kifejezetten neked szólt, amit írtam, csak arról jutott eszembe. Egyébként meg mindenki arról ír blogot, amiről akar, ha nem találod érdekesnek, kezdj egy másikat. Azok, akik elkezdték írni, teljesen érthető módon azokat az élményeiket szerették volna hasonló sorsúakkal megosztani, ami egy kormányváltás körül fordul elő velük. Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy ilyen kevés közszolga találta meg ezt a helyet, ahol jókat lehetne dumálni a különféle anomáliákról, beleértve azokat is, amik nem a mostani felfordulással kapcsolatosak. Én a harmadik kormányváltást csinálom végig, egyik sem volt túl szórakoztató, mivel az átszervezések iszonyú sok többletmunkát okoznak, miközben a valódi ügyek állnak. Ez a mostani aztán tényleg átszervez mindent, amit csak lehet, így várhatóan elég hosszú ideig fog tartani, amíg elindul a valódi munka. A köz(kormány)tisztviselők háttérmunkája nélkül ugyanis még egy épkézláb kormányrendeletet is nehéz összehozni, tekintettel arra, hogy valahol azért ez egy szakma vagy mi. Az a leggázabb, hogy minél tovább tart a bizonytalanság, annál több humán erőforrás dönt úgy, hogy odébbáll, és elsősorban a jobbak (nekik könnyebb). Azért reméljük, nem így lesz. Várkapitányokra meg reagálni sem érdemes, ez a blog ugyanis nem az ellendrukkerek kedvéért van, hanem azért, hogy egymással beszélgessünk.
venyigeszú 2010.06.25 22:44:28
@katamarán: az hagyján, hogy a média is, de a témát a "főnökeink" szállították hozzá (a politikusok).
pakolunk Májusi hidegzuhany 2010.05.25 09:20:00
A szakszervezetek egyhangúan tiltakoznak a Fidesz-KDNP-nek a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvénymódosító javaslata ellen, amelynek ma lesz általános vitája a parlamentben.A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) elfogadhatatlannak tartja a még…..