Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krike1974

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Meghalt a gyermekem 2010.10.04 06:00:00
Reggel 8 óra volt. Vért vettek és megröntgenezték a gyermekemet. Ird és mond 8 órás várakozás után (szüntelen rákérdezés mellet - a végén már ajtónyitáskor - ja maga az) drasztikus lépésre szántam el magam. Miután gyermekem akkora már nagyon rosszul volt, nyakon fogtam az…..
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Krike1974 2010.06.08 19:34:15
@Zuzimama: Felpaprikázott hangulatban az ember nem gondolkodik, legalábbis én nem szoktam. Ezt a posztot szvsz. felfoghatjuk úgy is, mint hogy kiabált virtuálisan, tehát kiadta a dühét, ami felgyülemlett benne. Ez pontosan így jó, legalább nem lesz magas vérnyomása, vagy gyomorfekélye.
Ne legyünk annyira álszentek, hiszen mindannyian káromkodunk, csúnyán beszélünk néha, és attól még lehetünk jó szülők, de ezt hozza az adott szituáció. Aki ilyet nem tesz, az dícséretes, de nem várható el. Másodsorban meg ez a csodás világháló tele van sokkal alpáribb beszélgetésekkel, amihez bárki hozzáférhet. Sajnos tényleg azt kell mondanom, az olvasson el egy ilyen cikket, akit érdekel, és persze elmondhatja a véleményét is, de ugyanakkor az első mondat után is el lehet klikkelni :)
Nem bántásból mondtam.
Krike1974 2010.06.08 19:48:37
@Zuzimama: Ok, kicsit figyelmetlen voltam :)

És szép álmokat a csemetéknek :)
Krike1974 2010.06.08 20:22:40
@ba3525: Mert például nálunk kertes övezetben ezen kívül az adsl marad, aminek kissebb a sávszélessége, és drágább is, pláne úgy, hogy 6 gép van itthon, amihez kell a nagyobb sávszél. Lakótelepeken, vagy bérházaknál ott lehet a Digi, és más kábelesek is többnyire, de sajna nem csak azokból áll az ország. Az ember pedig álltalában ár/érték arányban választ.
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..