Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szereti az alternatív történelmi regényeket, az imádni fogja ezt: 1964. április 14-én, hat nappal Hitler 75. születésnapja előtt Berlinben a rendőrség egy öregember hullájára bukkan. Xaver März SS-Sturmbannführer kideríti, hogy az illető Joseph Bühler, az NSDAP egyik…..
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző 2010.05.20 12:23:42
Magyaridióta Zavaros, mi? 2010.05.19 09:33:00
Képinnen Hogy mi a véleményem az Orbán-féle, ún. Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatáról, azt úgy érzem, sikerült elég plasztikusan ábrázolnom a Nyilatkozat, nyennyere posztban. Az egész  fideszes böffenet pamflet szóra sem lenne érdemes, ha nem szerepelne benne egy olyan…..
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző 2010.05.19 13:00:16
1. Ki a faszt érdekel egy takony liberális véleménye - bármiről?
2. Az előző húsz év, úgy volt szar, ahogy volt - lehet, hogy az egzisztenciahiteles olajszőkítő liberálbolsevik taknyoknak ez aranykor volt - a többi 10 milliónak NEM.
3. A szabadrablókat (eredeti tőkefelhalmozókat) karóba kell baszni, lassú tűzön megpirítani, rokonaikat megcsonkolni és mindenkit vagyonelkobzani.
4. A faszszopó liberális tehetségek megmutatták mit értenek versenyen és piaci mechanizmusokon: a beltenyészet egymás közötti mutyijait, egymás farpofái közé szorulásait - közben a többiekre böfögést, hogy nem elég jók és ezért ők a piaci verseny vesztesei (a nembeltenyészet a PIACI KUDARC - mondják a libberálbolsik).
5. Na, ha ez a húsz év volt a piac és ez volt a demokrácia, akkor vidd magaddal, ahova gondolom és dugd fel magadnak meg a hozzás hasonló orrtörölgetőknek.
6. Kis homár - nem mindegy az arány: a takony ballibek 95 % lopás és 5 % államigazgatási kamuügyintézése, vagy az Orbán féle 95 % ügyintézés, 5 % saját biznisz.
7. Nem érdekel, hogy mi volt 10 éve nem érdekel, hogy mi volt 50 éve - az utolsó 8 év a legszarabb volt, amit megéltem. Ebből kifolyólag: takarodó és kuss!
8. Nem érdekel, hogy te mit gondolsz - a piaci versenyben a takony ballib eszmék ÉLETKÉPTELENNEK (természetellenesnek, emberellenesnek és istenellenesnek) bizonyultak - és ne gyere a magyarok hügyeségével - pont ugyanezek juttatták hatalomra a többi idiótát is.
(I. (sokadik) felvonás) "Jobbkor" nem is jöhetett volna a kettős állampolgárságról szóló fideszes kezdeményezés- mondta Bugár Béla az ATV Jam című műsorában.   A Híd-Most elnöke szerint a javaslattal a legnagyobb baj az, hogy a bajban lévő magyarellenes…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző 2010.05.15 12:43:49
@east69: Mit rakjak, mit szeretnél?
30 % adó becsületesen, nincs fiktív számla, kamu számla, cimborákkal üzletelés, meg a tb., meg többi, ami elő van írva. Ez mind megy a közösbe.
*
Hülye vagyok, nem ofsór-geci, mi?!
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző 2010.05.15 12:53:53
@rockee: Majd a sitten megosztja a libasültet Cuslág bajtárssal, meg a többi patkánnyal :-)
Dwebin, Agyhalott Balliberális Szervezett Bűnöző 2010.05.15 13:35:35
@Rókakígyó: A szervezettbünöző Gyurcsányi átkúrta az emberek agyát - a 8 év pont ugyanaz az elejétől a végéig - gátlástalan, arrogáns rabóhadjárat.
Szerdán egész délután Szijjártó Péter reakcióját vártam a reggeli GDP-adatra, és megpróbáltam kitalálni, a hős szóvivő hogyan fogja interpretálni a várakozásokat meghaladó gazdasági növekedésről szóló híreket. Annál is inkább, mert az inflációs adatnál épp amiatt…..
Mennyi közpénz elherdálásában kell közreműködőnek lenni ahhoz, hogy orbáni értelmezésű oligarchának mondhassunk valakit? Tíz vagy százmilliós az összeg? Esetleg apróval nem játszunk, és milliárd alatt nem is tétel az ilyesmi?Gyönyörű beszéd volt az oligarchás. Csak úgy…..