Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HAdam

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Pörögj hajnalig! 2. Fotózd le magad egy Watt Energy Drink-kel a napfelkeltében. 3. Az elkészült képeket töltsd fel a www.wattenergy.hu oldalon található microsite-ra,– romantik, erotik, frenetik kategóriában! 4. Teljesítsd a Sunrise missziókat, amelyekkel egy rakás…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
csox Műmájer 2010.03.16 02:53:00
Minden jó sorozatnak vége szakad egyszer. Van, hogy a harmadik részen kevésbé gyorsan alszom el, mint a legelsőn, de azért nem ez a jellemző. És lám, itt volt a Milka korábbi két limitált kiadása, az egyikben a dinnyés-robbanócukorkás, a másikban a limeos-robbanócukorkás…..
csox Voilá. 2010.05.24 19:17:00
Párizs, művészet, francia konyha. És hiába érzem, hogy valami köze kell legyen (legalább szellemiségében) az 1900-as századforduló párizsi világkiállításának a mi magyar Párizsi kockánkhoz, legalább olyan nehéz bizonyítani, mint pünkösd hétfőn Párizsi kockához jutni a…..
csox Húsz szál pici csokivirág 2010.02.07 13:54:00
Thank you! - olvasható a Milka legújabb bonbonján egy nagy margaréta fényképével. Ha kibontjuk, pont olyan pralinét találunk, ami a csomagolási képen is látható, egészen pontosan húsz pici, 2,5 centi átmérőjű virágocskát, lilatehenes műanyag kapszliformában. A margaréta-forma…..
December óta mértani pontossággal havi 13000-rel nő a mobilelőfizetések száma havonta. A forgalmat bonyolítók száma viszont sokkal kevésbé fogékony a matematikai szépség iránt, és ugrál: márciusban viszonylag nagyot, 22000-et. Februárban nagyon visszaesett a használt…..