Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kávé és cigaretta

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 az a legleverőbb hogy lehetett volna belőlük akár egy jó kezdőcsapat is jó időben született újszülöttek egy új történet első mondatai a tiszta lap amelyen nem dereng föl a diktatúra vízjele nem lettek sem azok sem ezek rókafiak nyomakodtak elő a rókalyukakból…..
Emlékeztetőül: "A Magyar Universitas Program 2005 és 2008 között a magyar felsőoktatás legnagyobb mértékű infrastrukturális minőségi fejlesztése, mintegy 175 milliárd forintos - éves átlagban mintegy 44 Mrd forintos - befektetési összeggel. Az Európai Unió támogatásával…..
Viszonylag csekély azoknak a köre, akik (a) egyetemet végzett, huszon-harminc-negyvenéves emberek és (b) ott is voltak. Egy barátom véleménye olvasható alább, amivel én is rengeteg ponton egyetértek, különösen a végével. Ez a véleményblogom, és ezt a véleményt többre…..
Portugáliában, Fafe természetes környezetében épült fel, illetve csak részben épült, részben pedig kialakult a képeken látható családi ingatlan, amely nem csupán természetközeli, hanem az. De azt is csak nagyrészt, hiszen a tető, a nyílászárók és a belső kialakítás már…..
pakolunk Négy hónap 2010.10.01 09:34:00
Hosszú hetek tespedt nyugalma után a héten több kollégám kapott pánikrohamot, ami valószínűleg annak tudható be, hogy elértük az újabb határkövet: az önkormányzati választások időpontját. Hétfőtől minden más lesz ebben az országban. Nem kell jól képzett politikai…..
kávé és cigaretta 2010.10.19 16:57:10
Jogutód nélkül felszámolhatja az állam az MTV Zrt.-t, hogy így szabaduljanak a terhes székházprojekttől – hallotta az Antagon több, de áttételes forrásból. Az állítás igazságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni, mindenesetre az ötlet második ránézésre teljesen…..
kávé és cigaretta 2010.10.15 10:45:46
@jozicsenko: ???
nem vitatkozva, de kiegészítve az előzőt: az a baj, hogy ebben a történetben (IS) nagyon szelektív a memória. a politika érdekei szerint oszt meg vagy tart vissza információt, ereszt el önmagát heroizáló vagy az ellenfelét padlóba döngölő szólamokat. a sajtó meg ezt böfögi vissza - tisztelet a kivételnek. így jutunk el oda, hogy a gondosan válogatott "információk" látszólag ok-okozati láncba állnak, és kész az új igazság. pedig csak a politikai píár gépezet épített egy csinos kis díszletet.
a t. választópolgár úgysem nem kérdez, agya nincs is, csak érzelmei...
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
kávé és cigaretta 2010.09.29 15:23:15
@Doubledecker: Szerintem ha művészetre adják az adóforintokat, az nem baj - még akkor sem, ha éppen qrva nagyot zakózik a moziban. Sokkal értelmetlenebb, károsabb dolgokra folyik el Magyarországon a pénz.
kávé és cigaretta 2010.09.29 15:30:15
@Éhesló: "Melyik zsidó rendező készít filmet a meggyilkolt magyar nyugdíjasokról, kirabolt kisiskolásokról, tanárokról?" - miért, az megnéznéd?
kávé és cigaretta 2010.09.29 16:23:16
@tjunior: 2005 Houston WorldFest: Csoda Krakkóban - Arany Remi-díj