Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jim Castle

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műfaját tekintve horror-vígjáték. De nekem ebben nem volt semmi vígjáték, és horror is csak a vér volt (még a zombikat se bírták normálisan félelmetesre megcsinálni... Sima emberek, összekenve ketchupos szilvalekvárral...), ami szerintem annyira nem is horror. Ami az idegekre tud…..
Ninában minden megvan ahhoz, hogy egy igazán sikeres balettművész lehessen - valami azonban mindig hiányzik...A lány édesanyja árnyékában él, és igyekszik kitörni - a nő mindenáron Ninán keresztül akarja megvalósítani a saját álmait, hogy a lány mindent elérjen, ami neki a…..
Ismét köszöntelek titeket. Hát véget ért a hétvége és vele a nyár is. Sikerült kétszer is részegen bemennem dolgozni , nem zavart a munkámban de igyekeztem nem közvetlen közelről dumálni a főnökömmel. Hogy én mennyire utálom a munkahelyemet..A minap intéztem a dolgom mikor…..
Na szóval ja. Ma pihi nap van úgyhogy lazulok ezerrel. Nem fürdök , nem borotválkozok , fogat is csak akkor mosok ha már én is érzem a szájszagom. Az ajtó bezárva , andalító Ac/Dc dübörög a hifimből és igen le van szarva mindenki! Amiket az utcán lát az ember , hát jobban teszik…..
Huuu.. Hát hétfő van , éljen... Sokakkal ellentében én szeretem a hétfőt. Suliban is szeretve - gyűlöltem. Egyrészt azért mert véget ért a hétvége és kezdődik egy kibaszott hosszú hét, másrészt pedig, mert hamar lelehet tudni a hétfői napot. Elillan mint a görcsös bélgáz…..
Kezdjük azzal az egészet  hogy elárulom, utállak titeket. Ne vegyétek személyeskedésnek sajnos az én természetem ilyen.Túl vagyok egy "sikeres" nyaraláson ahol bizony rá kellet döbbenem , hogy a mai világban a külső cukormáz nagyon is fontos. Mindanyian magunkra…..
Hello Lockpickerek! Itt a 4. kérdés: 4. Milyen lockpicking versenyszámok ismertek a versenyeken és mi a lényegük? (Te melyikben indulnál?) Jó kommentezést! Zárak nyíljatok! Üdv: Lockpickersrác..