Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szíváskata

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
szíváskata 2010.06.26 09:11:08
@Berenik: Szia!

Én tudok segíteni és akarok is!
Az Én férjem is 3x1 xanax-ot szed és a kardiológus az összes gyógyszert figyelembe véve felírta neki a ch-t. Lehet szedni nyugodtan!

Üdv: Kata
szíváskata 2010.06.27 08:31:37
@Zsunna: Szia Zsu!

Köszönöm, hogy Te hiszel nekem és tudod miről beszéltem.

Én azt hittem itt a blogon őszintén leírhatom a történteket és őszinte emberekkel kerülök kapcsolatba. Tisztelet a kivételnek!Úgy látszik abba a hibába estem, hogy mindent őszintén elmondtam csak a viszonzás fordul rossz irányba.
NEM HAZUDOK!!! " gyagya"! őszinte ember vagyok!
Azt hidd el, hogy szórakozásból nem jöttem volna ide. Ahhoz Én már túl öreg vagyok, h. csak szórakozzak itt veletek.A ch miatt léptem ide, h. tudjak a férjemen segíteni.Ez talán nem bűn!?
Ezt az időt pedig amit itt eltöltöttem fordíthattam volna másra is, de ezentúl azt is teszem.
Köszönöm azoknak akik eddig segítettek, és megértették a problémámat.

Üdv: Kata
szíváskata 2010.06.26 09:08:11
@gyagya: Te kis ostoba! a cigitől nem rohad le a lábad! Tanuld meg, h. előtte érszűkület, szívinfarktus , szívműtét, nem gyógyuló seb stb.Tudod a szívklinikán voltak ám 36-40 évesek is akiket műtöttek! Ők is mind dohányoztak! De tudod van akinek a cigitől konkrétan a szája rohad le ezt úgy hívják, h. ajakrák de lentebb lehet torokrák és tüdőrák is.
Más baján könnyű humorizálni, nevetgélni.Ha valakinek nem tudok segíteni akkor legalább nem derülök a baján, de az élet forgatókönyve mindenkinek személyre szólóan meg van írva! Még Te sem tudhatod, h. mi vár rád!!!!