Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uff én beszéltem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
uff én beszéltem 2010.05.10 15:27:24
Kedves Mindenki, aki arra szánta magát, hogy pálcát törjön( beleértve magamat , és éppen aktuális boszorkányunkat, Bucit is)!
Elgondolkodtatok valaha azon, hogy minden dolog, ami csak történik velünk szükségszerűen következik be? Gondolkodtatok valaha azon, hogy az éppen aktuális érzéseiteken, haragotokon, fájdalmatokon vagy éppen ellenkezőleg örömötökön, bódultságotokon, pillanatnyi lelkiállapotokon túl létezik egy komplett világegyetem, ami-mint Newton óta tudjuk_akció-reakció elven működik? Őszintén, de tényleg ÖSZINTÉN soha, egyikünk se követett el buta baromságot életében egyszer aztán még egyszer, és amikor már azt hittük, soha többé sem, akkor megint, méghozzá még nagyobbat? Soha egyikünk se ígérte meg: nem rakom máshová a cerkát, csak anyuba;soha- soha de soha többé nem gyújtok rá többet;sose verem többet a gyereket; sose verem át azt akit szeretek, sose csalok többet adót, mostantól minden vasárnap templomba megyek, ha a fene fenét eszik is,CSAK EZT USSZAM MEG? Közülünk hányan néznek önmagukba és végeznek minden egyes negatív végpont(veszekedés, csalódás, véresszájú kurvaanyázás, hosszú baráti,családi vagy szerelmi kapcsolatok dühös és hirtelen, szinte hihetetlen lezárása - vagy éppen részeg baleset okozása után) ÖSZINTE,OBJEKTÍV,saját oldalra NEM részrehajló önvizsgálatot? Hányan vagyunk képesek legalább saját magunk számára tényleg beismerni, ezt tényleg elkúrtuk. Nincs rá mentség. Nincs visszaút. EZ VAN. Közülünk ki nem volt így?
Tudom, a legvéresebb szájú inkvizítorok itt is, mint mindig a történelemben, szent életűek. Hibát nem követhetnek el, hiszen ŐK tökéletesek. Nem hibáznak, csak ítélnek. Mindig bevallották ha hazudtak, sose próbáltak ferdíteni, sose próbáltak semmit se megúszni. Soha nem loptak, még egy cukrot se. Ha igen, akkor csak viccből. Fülre lógó egyszerű ponyvából varrt sityakjuk eltakarja fülüket, monitortól beszűkült szemük nem láthatja a hétköznapi egyszerű sorsokat, ők istentől jöttek, így ők nem látják a soraim közt megbúvó igazságot, ők nem hallják meg a végtelen semmibe suttogott gyarló szavaimat, így hozzájuk nem is szólok.
De aki nem az Úr szolgája az elgondolkodhatna azon, hogy megvizsgálja saját magát, tetteit, ítélkezéseit mások fölött (miközben a gerenda már a hippotalamuszát vakargatja) és, talán akkor még fejlődni is fog egy nyüansznyit. Talán még Stohl művész úr is. Talán még én is. És talán még egyvalaki aki ezt elolvassa. Ha a háromból egy bejön, akkor már megérte leírni.

Uff én beszéltem