Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emőkedr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten fontos közlemény jelent meg, idézem a maga angol nyelvű valóságában, egészben:"2K Games and Valve today announced an agreement to power all PC versions of the highly anticipated Sid Meier’s Civilization V with many of Steamworks’ features and offer a special…..
emőkedr 2010.05.11 07:50:23
@dylan73: :) Most olvastam el, gyanús is volt, hogy eddig nem láttam, de megnyugodtam, amikor olvastam a kommentedet.:) Ezek szerint ennyire nem vagyok hülye.:)

Kínánál Wu Zetian frankó, az egyetlen kínai császárnő, a középkori aranykorból.:)

Az a Songhai az vajon mi?
A napokban olvastam egy kolléga egy hetéről szóló leírást, így gondoltam, megosztom a sajátomat. Mint abban néhányan a kommentekben rámutattatok, a kolléga beszámolója sok esetben kamuszagú volt, de akár így van, akár nem, legyen itt egy valódi, hiteles történet.Hozzáteszem,…..
emőkedr 2010.05.10 13:12:44
@Tibike15: nyilván nem attól gyógyítom meg jobban a beteget, vagy mentem meg az életét, mert több fizetést kapok. De azt be kell látni, hogy ha nincsenek orvosok, akkor tömegesen kezdenek el hullani az emberek.
Nem azért kell több fizetés, mert ha nem kapunk, akkor majd hagyunk meghalni.

De amíg a buszosok többet keresnek, mint mi, addig azért el lehetne gondolkodni, hogy valami nem stimmel. S sajnos tényleg az lesz a vége, hogy előbb-utóbb bezárnak a vidéki osztályok, mert nem lesz munkaerő. A professzorok, docensek nyilván maradnak. A rang nélküli dokik közül aki tud, lelép. Leszámítva a néhány fanatikust.