Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bela_028

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár péntek éjjel kapta ezt a sztorit P. Gábortól, aki még az izgalom hevében jegyezte le rosszul visszaadott húszezresének történetét, azért ilyen darabos. A lényeg, hogy a biztonsági felvételek megtekintése és a kassza átszámolása után sem ismerték el 10ezer forintos…..
bela_028 2007.07.10 07:05:01
Na most hány pénztáros kapott ötletet? és hány "vásárló" ?

Addig nem szabadna eltenni a pénzt, amíg a visszajárót el nem fogadja a vásárló, ez alap lenne... persze onnan kezdve, hogy valaki át akarja a másikat
B@szni, nehéz...
A borogatás nem jó megoldás szerintem se, a panaszkönyv vagy egyéb hivatalos út semmit sem ér bizonyíték nélkül, az itteni hitelrontás bizonyíték nélkül megint necces lehet, arról nem is beszélve, hogy itt nem intézményesített lenyúlás volt hanem a pénztáros egyéni akciója, amire mondjuk tahósággal még páran rásegítettek ami nem feltétlen rosszindulat, mert simán el lehet a szitut fordítva is képzelni, 10-essel fizet vki és veri a balhét, hogy 20-as volt....
Felpörögni látszanak az események bittorrentileg, ezért mi is visszakanyarodunk kicsikét. Volt ugye egy ügy múlt héten, amiben a Warner szólt a T-Online-nak, hogy lopják a 300 c. filmjüket, erre a szolgáltató felszólította ügyfelét, hogy ilyet többet ne. A Homár aztán kiszedte a…..
bela_028 2007.07.09 15:47:25
grigorij: rossz helyen nézed, ezt nézd:
www.artisjus.hu/opencms/export/artisjus/felhasznaloknak/aktualis_jogdijkozlemeny_M.html

végső nettó ár 8%-a, de legalább pl 214 egy 80perces cd-nél amit az említett hölgy cd-i után befizet a kiadó.

Amúgy a logikus valami olyan lenne, hogy legyen jogdíjjal terhelt cd meg anélküli. Az elöbbi ára lehet magasabb is, de cserébe senki nem köthet bele mi van rajta pl...ez persze csak álom:)