Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Samantha Jones

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg sem történt igazán. Csak egy pillanat volt, egy kósza gondolat mely a szempillámra ült és rám mosolygott. Egy érzelemfoszlány, senki nem tudja, ki hozta létre. Lehet, hogy én. Hisz oly régóta vágyom rá. Vagy ő a maga kedvességével? Rá kellett jönnöm, hogy ez mindenkinek…..
Hömpölyög a tömeg. Eltűnsz vagy feltűnsz, a te döntésed. Kitűnsz, kilógsz, azonosulsz, résszé válsz, alkotóelemmé leszel. Egy vagy a sok közül, vagy az egyetlen más a sok között. Nézőpont kérdése. Ugyanazt az érzést fogod átélni, mint mindenki más. Ugyanaz a fura…..
A zarándokok hazatérnek a nagy útról. Elfogyott az erő. De így is hatalmas a teljesítmény. Ha becsukom a szemem, és lefekszem a padlóra, még mindig érzem a víz hullámzását. Az agyam elraktározta a hideg téli napokra. A ruhákat ki kellene már mosni, de nem akarom…..
Dr. Samantha Jones 2010.08.02 22:07:38
"Te lehetnél az, aki nem hagy lenn, aki új távlatokat nyit, mikor már nincs hely a röpdében." Néha jó visszatekinteni. Főleg, ha közeledik az a bizonyos nap. Negyedévszázad. Több, mint 9000 nap. Több, mint 200.000 óra. Ki voltam? Ki vagyok?Naivitás és idealizmus…..