Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sópipa

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
sópipa 2014.02.04 22:28:17
Tessék ott a dízel eredménye Debrecen, Nyíregyháza környékén:

www.idokep.hu/szmog

A dízel autós majdnem ugyan az a nagyokos embertípus, amelyik a devizahiteles, az Il Ferros, vásárlói csoportos, MLM-es üzletekbe beleugrott, azt hitte megütötte az évszázad bizniszét, aki nem úgy gondolkozik mint ő az hülye és a végén persze nagyot koppant.

Ugyan így fog járni a dízel autójával is. Most menőzik a nyomatékkal, a másfél literrel kevesebb fogyasztással,aztán majd ha az asszonynak agydaganata lesz, a gyereknek leukémiája, neki meg tüdőrákja, akkor persze szidja majd a fél világot és másoktól várja majd a segítséget.

Viszont van egy nagy különbség, mondjuk az MLM-es meg a dízelautós között: Nem csak magának és a családjának okoz kárt, hanem a kerregő, bűzölgő "prémium" autója mellett elhaladó gyalogosokat, a babakocsiban ülő és a rákkeltő kipufogógázt közvetlenül fejmagasságban kapó csecsemőket sem kíméli. A saját önző érdeke miatt emberi életeket pusztít el, gyerekeknek okoz szenvedést.

A tudatlanok fel sem fogják, hogy mit tesznek.

Annak viszont örülök, hogy van remény. Az autógyárak már nem sokáig titkolhatják el a dízel autóik veszélyeit ( www.webbeteg.hu/cikkek/daganat/8905/a-top20-rakkelto-anyag )

Az értelmes emberek ébrednek. Egyre több a fórumokon az olyan ember, aki felismerte, hogy mennyire veszélyesek a dízel kipufogógázok. Régebben csak elvétve volt a Totalcar hozzászólásai között a dízel veszélyeire figyelmeztető hozzászólás, mostanában egyre több.

Persze lesznek, akik engem is és ezeket az embereket is hülyének nézik, de nem baj, tudatlanok mindig lesznek. Semmelweist is hülyének nézték, amikor legelőször azt mondta, hogy szülés levezetése előtt kezet kellene mosni.

Biztos vagyok benne, hogy 10-15 év múlva úgy fogunk visszanézni a dízel korszakra, mint az emberiség egyik legnagyobb és legveszélyesebb tévedésére.
Mindenki, egyszerűen mindenki ilyet szeretne, az is, aki tagadja. Aztán vagy a pénz, vagy a bátorság hiányzik. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Vasárnap a rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával – közölte hétfő reggel a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Több jobboldali hírportál úgy értesült, hogy az elkövető cigány…..
sópipa 2012.07.17 22:11:46
@Humperdickk: " az oroszlán egy önálló állatfaj. A flamingó is. Te is. Én meg, remélem, egy negyedik."

Szelektálunk, különbséget teszünk? Csak kiderült, hogy te vagy itt a legnagyobb kirekesztő!
sópipa 2012.07.18 10:37:41
@Humperdickk:

Kedves Humperdickk!

Sajnos még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Pedig kb. annyira egyszerű eldönteni, mint, hogy az almát szereted inkább vagy a körtét?
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
Kedves aranyos Viktor, Szeretett Vezetőnk! Staubinger néni vagyok, Nemzeti Konzultánsod. Levelemmel csak azért zavarlak ezekben az adókivetéstől súlyos időkben, mert aggódom, Viktor. Érted. Úgyhogy ez így nem mehet tovább. Követem minden léptedet bárhol is jársz a…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
sópipa 2012.03.27 16:50:52
@SzélsebesVelorex: Az a baj, hogy a számításból kihagytad, hogy a magyar ember a legirigyebb fajta a világon. Nem bírja elviselni, ha azt látja, hogy az albérleti díjából a főbérlő "gazdagszik". Amikor én is évekig albérletben laktam minden csatornán, megkaptam, hogy miért nem veszek sajátot, miért mások zsebét tömöm!!!

Persze a hiteldzsentri ugyanúgy más zsebét tömi. Sőt!!! Ő Hans Jürgenmüller Drezdai kisnyugdíjas rájfájzenes magánnyugdíját dagasztja. De ugye amit nem lát az nem is fáj.
sópipa 2012.03.27 20:49:53
@magyar_ellenállás: Azért van annak valami diszkrét bája, amikor a most zsidózó emberek 5-6 éve tömegesen mentek a "zsidó" bankokba,mert kellett a della, az új fábiára.. villogni a szomszéd előtt...

5-6 éve még nem akarták elpusztítani az országot? Vagy ha igen, akkor miért mentetek oda?
TComment Franciaágy Drezdából 2012.02.08 06:15:00
Oldalról, messziről könnyű összetéveszteni egy Skoda Superbbel. Épp ez teszi lefegyverzően rokonszenvessé. Túl természetesen azon, hogy hétmillióért, egy közepesen felszerelt új Superb áráért vihető el. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
sópipa 2012.01.24 21:56:31
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

"láttam, hogy neked még az is kurva büdös, ha elmegy melletted egy dízel autó az utcán :D "

Miért neked nem az? Nincs szaglásod? Szagolj már egy benzines autó után, meg szippants bele a levegőbe, ha elmegy egy "modern" dízel.

Amúgy nagyon felvilágosult korban élünk. Vérciki a büdös, dohányos ember, de a büdös dízel nem az...(még...)
sópipa 2012.01.25 15:51:25
@csunyadiszno:

A gumi meg a kaucsukfa mellékterméke. Rákkeltő a kaucsukfa? Nem. Rákkeltő a gumi? Nem. Rákkeltő a gumi égetés közben? Igen.

Olvasd át a negyedikeseknek szóló kémiát, aztán vitatkozhatunk ilyen kérdésekben. Addig viszont nem látom értelmét.
sópipa 2012.01.25 15:52:51
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Nem te vagy ciki, hanem a társadalom kétszínű. Mert cikinek tartja a dohányos embert, de a bűzt okádó dízelautó tulajdonost viszont -még- nem.
TComment Kis pénz, nagy autó 2012.01.13 06:28:36
Lehet ennek jó vége? Meg szabad venni egy millió alatt kínált tizenéves, soküléses dízel VW-t? Mai cikkünk blogposztja...
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
Milyen is lenne az, ha minden elektromosságunkat dízelmotorok biztosítanák? Talán ilyen büdös és egészségre káros, mint a kisfilmen, talán nem. De inkább igen. Jót nevettünk ezen a régi kis Nissan Leaf-reklámon, de titokban annak is örülünk, hogy nem így lesz. Bár ha hirtelen…..
Nem lehet könnyű politikusnak és népszerűnek lenni egyszerre, de van néhány politikus, aki erre akaratlanul is rájátszik, és mindent megtesz, hogy népszerűtlen legyen. Kik lehetnek ők, és ki ezek közül a legellenszenvesebb? Összeállítottam egy listát,melyen nemcsak fideszes, de…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
sópipa 2011.10.18 09:30:06
@Capra:

"Aki szerint ilyen csatornakat nem kellene betiltani azok nem veszik tudomasul, hogy sok szazezer embernek nincs kabel TV-je es legtobbjuk ezt a szemetet kenytelen nezni. "

Ugye ez valami vicc? Mióta kötelező tévét nézni? Olvashatsz helyette, beszélgethetsz a családoddal, lehet sportolni, társasjátékozni, stb...
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Február 28-án nyújtotta néhány fideszes képviselő a dohányzás szigorításáról szóló törvényjavaslatot, melynek értelmében A: zárt légtérben nem jelölhető ki dohányzóhely - közforgalmú intézményekben (lehet kocsma és hivatal is) - vonaton - munkahelyen (lehet kocsma…..
Sajnos sokan még abban az illúzióban ringatják magukat, hogyha visszaadják a bankhitelre vásárolt autót, akkor megszabadulnak a hiteltől is. Az alábbi levél is ékes bizonyítéka, hogy nem így zárulnak ezek az ügyek.Tisztelt Zugügyvéd, 2008-ban vettünk igénybe autóhitelt,…..
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Örömmel látom, hogy milyen hasznos blogot működtetnek.Több ismerősöm, több különböző banknál van eladósodva, miután svájci frank alapú hitelt vett fel.Érdeklődni szeretnék, hogy létezik az, hogy ugyanakkor jelentős különbség van a válság miatti kamatemelés mértékében…..
sópipa 2010.10.20 14:32:47
@revizor: "@Sorge: Úgy érzem, neked üldözési mániád van."

Dehogy! Nem tudtad, hogy a Jobbikos szíriuszietruszkmagoroknak a 0% kamatú hitel, a saját lakás, saját suzuki, saját plazmaTV alanyi jogon jár?

Tudod ki a hibás? a zsidó bank! ha ad hitelt azért ,ha meg nem ad akkor azért!
sópipa 2010.10.20 14:55:51
@Sorge: Már miért lenne hülyeség?
Hidd el a környezetemben elég sokan vannak "hitelkárosultak", akik első körben a jövedelmi viszonyaik alapján nem kaptak hitelt 2-3 évvel ezelőtt, tudod mit csináltak? zsidóztak. A mocskos zsidó bank azt képzeli, hogy nem tudom visszafizetni a hitelt? Hát mit képzel magáról? Aztán addig trükköztek(pl hamis munkáltatói, hamis plusz jövedelem), míg mégis kaptak valahol hitelt. Most tudod ki a hibás? nem fogod kitalálni a mocskos zsidó bank, amiért adott hitelt....
sópipa 2010.10.21 09:38:18
@Sorge: Gondolom te vezényelnéd a fegyveres felkelést.