Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirolifa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lehet?Oké! 2/3. De nem azért, hogy ezt tegyék?Orbán Viktor elment Európába. Egy napra. A beosztottjainak elfelejtette kiadni az ukázt, hogy gombokhoz nem nyúlni, állatokat megetetni. Amíg távol járt, addig Kósa Lajos olyat talált mondani, amitől kitört a forradalom.Nem az a…..
tirolifa 2010.06.04 19:44:22
@Vidéki: talán inkább mert joga van hozzá. meg demokratikus országban élünk, meg szólásszabadság van. ez a kis sz@rházi karrierista meg nem tanult a tegnapi napból.......
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
tirolifa 2010.06.04 08:45:15
@wmiki: Talán a kommentek egy része onnan jön....:( De onnan jön a bábokat irányító rendezői utasítás is. A megosztás jól sikerült, már csak egy ugrás az uralkodás. Remélem nem sértettem a jogot, csak szabadon szóltam:) Mert azért csak demokratikusan van berendezkedve az ország, vagy ki tudja........
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..