Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmertyin

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
A múltkori Dark Vampires videónál felfedeztem egy elég érdekes dolgot, hogy a magyarok egy butított Dark Vampires-t kaptak. Akkor még nem voltam biztos benne, de most már igen. Nos Ádám készített egy videót a NÉMET kiadás 1 órás próbaverziójáról, és ez most már tényleg egy…..
Sajnos nem kerültem a Goldenblokk "Klipszemle" kategórialistái közé, mindenesetre köszönöm a lehetőséget, és akik benevezték a Big Rigset :)Majd legközelebb...Remélem a táncoló rendőrök nyernek ;) Mondjuk azok úgysem fogják átvenni a díjat, ha nyernének..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..