Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szocsi88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1:05-nél jön a lényeg, a nap idiótája, akik gumimatraccal kívántak közlekedni (?) az áradó Dunán, Budapesten. Darwin-díjat neki! (Forrás: RTL Klub) Könyörgöm, javítsuk már az ország génállományát azzal, hogy az ilyen idiótákkal nem foglalkozunk ... És csak…..
Tudtad? Trianon térképek 2010.06.04 07:00:00
Egy időben ez a térkép tananyag és propaganda anyag volt.     A Trianon emléknap alkalmából azonban ezen már túl kellene lépni. Nem olyan fekete-fehér ez a történet, ezt be kell látnunk. Egyrészt a történelmi Magyarország területén már akkor kisebbségben volt a…..
Szocsi88 2010.06.04 13:26:24
@Azasöndör:
Pontosan, teljesen egyetértek veled. A nagyhatalmak célja nem az volt, hogy "jaj szegény kisebbségek, el vannak nyomva, teremtsünk nekik országot", ez csak ürügy, ők nagy ívben leszarták, hogy mi van a románnal meg a szlovákkal. Az egyetlen cél, hogy megakadályozzák, egy gazdaságilag és politikailag erős állam fennmaradását.
Ugye emlékszünk töri órákról, hogy az angolok célja például mindig az volt hogy megtartsák a kontinentális egyensúlyt. (persze a nekik megfelelő egyensúlyt). Ezért volt az hogyha láttak egy államot megerősödni, azon nyomban háborút indítottak ellene.
Szóval ahogy előttem mondták, Trianon sokkal inkább politikai célból elkövetett szemétség, mint sem nemzetiségbeli. És persze az itt élők még a mai napig ezen rágódnak, ezáltal nem is figyelve arra, hogy mindenkivel kibasztak a nagyok. Szóval hagyjuk ezt a nagyhatalmak a "szent és kedves" maszlagot, ők a legsunyibb gazemberek, csak senki nem beszél erről, mert ők nyertek.
De hát a vesztesek mindig szopnak, csak az a baj hogy mi már szinte ezer éve csak kapjuk szart a nyakunkba. Ha Álmos és Árpád tudta volna hogy ez lesz, most oroszokkal bratyiznánk a prérin:)
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..
Boldva 2500 lakosú kistelepülés Borsodban, a Bódva folyó bal partján, Edelény közelében. A szombati hírek szerint 150 embert kellett kitelepíteni a faluból az áradás miatt. Az Index kiment a helyi cigánysorra riportot készíteni, ami jó "objektívre" sikerült, pedig…..
Megalakult az új Országgyűlés, letelt a régiek mentelmi joga, lehet vinni őket szépen sorban, ahogy Mikivel már meg is történt. Ezen kéne ma a hangsúlynak lenni, hogy lezárult egy korszak, megy a Gyurcsány/Bajnai/Lendvai-kormány. Ezen kéne, de nem....véletlenül sem. Az a nyamvadt…..
Szocsi88 2010.05.15 14:10:22
kuruc.info/r/39/59587/

E képek elégedettséggel töltenek el.