Regisztráció Blogot indítok
Adatok
risso

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
risso 2017.04.03 11:32:31
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Apáczai IV/c 1980 2010.03.04 20:24:59
 Sziasztok! Eltelt öt év mióta láttuk egymást. 2010-ben lesz 30 éve, hogy érettségiztünk.Találkozzunk ennek örömére!Javaslatunk: találkozzunk 2010. május 21-én pénteken 18 órakor a már ismert Borlabor borozóban: http://www.borlaboretterem.hu/ Várom…..
Az árak csak emelkednek a minőség változatlan. Bár efelől is vannak kétségeim... Tygger egy életre megtanulta, hol ne tankoljon ezután. De hogy hol érdemes, az megint egy másik kérdés. Számítógépet számítógépboltból, tévét tévéboltból, üzemanyagot pedig rendes…..
S-blog Szóljunk rá a tahókra 2008.02.24 20:19:00
Épp nézem a TV2 Napló című műsorát, amelyben olyan embereket mutatnak be akik a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyeken parkolnak, jogtalanul. Ez innen 200 km-re nyugatra teljesen elképzelhetlen, akármennyire tahó is az osztrák, egymással azért toleránsak, inkább tesz…..
risso 2008.02.25 11:35:59
Simu
mindig felmerül, hogy mi ebben az üzlet (gyenge marketing lépés). Nekem semmi. A cégünket eredetileg be sem akartam venni. Ha megnézed mivel foglakozunk (nagy tömegű áruk szállítmányozása) gyorsan rájössz, hogy ez nem az a műfaj, amit boldog/boldogtalannak reklámozni kéne. Kevesen vannak ma az országban akik pár ezer tonna gabonát/szenet/műtrágyát stb fuvaroztatnak egyszerre hajón/vasúton. Ráadásul mind ismerjük őket. Persze marad a kérdés, akkor minek? Csak. 1. Mert szerintem nem arról szól az élet, hogy mennyi pénzt keresel - én a klasszikus értelemben nem vagyok gazdag, mert nincs sok pénzem (mi az hogy sok?), de úgy gondolom, ha megdobnának mondjuk 10 millával akkor értelmesen nem tudnám magunkra költeni. Itt az értelmesen és a magunkrán van a hangsúly, mert másra pl hajléktalanok helyzetének javítása vagy cigányok integrációjának segítésére, oktatásra messze több pénzt el lehetne költeni értelmesen. Nem szeretnék nagyobb lakást (vagy házat) nem kell újabb és jobb autó a mostaninál (7év 190e km) a gyerekeim tanítattására van pénzem (remélem)... de 2. utálok, rühellek olyan világban élni ahol az a morál csökkenni látszik. Elmenni nem akarok. Remélem jómagam, még inkább a gyerekeim egy etikusabb világban fognak élni - én ennyit tudok hozzátenni és ez az nyereség amiért csinálom. Tudom, most 82-en fogják azt írni, hogy milyen naiv vagyok. Igazatok van, valszeg ahhoz a 75%-hoz tartoztok. Valamelyik honlapon láttam egy szavazást, hogy változtat-e valamit a "mashelye". 25% azt mondta hogy igen, 75% azt, hogy nem. Ez a következő amin változtatni kéne.
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..