Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rated921

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs miről beszélni 2013.08.16 23:17:18
Ezek a régi bejegyzések, nagyon jóóóó  visszaolvasni :D..
Volt Fesztivál 4 nap... Már sátorba voltam, hallottam valaki sétál a sátor körül, és gondolom a haver sátrára mondta, hogy miaz.. ebbe a belebaszott a villám??!! nagyon nevettem.. de azért Furcsa volt az alvás... Persze kibírható, mert tudtam, hogy ez lesz az utolsó éjszaka itt…..
Volt fesztivál 3. napReggel érdekes volt felkelni ismét, főleg a sátor miatt.. Fújt még mindig a szél, de azért türhető idő volt.. Igazábol a Fesztiválon reggeltől-délutánig eléggé furcsa a hangulat, vagyis nem lehet sok mindent csinálni.. ezért megint megvolt a mosakodás,…..
Volt fesztivál 2. napMásodik nap sem volt rossz... Reggel furcsa volt kelni, főleg sátorban... Bár az idő jó volt.. Összeszedni is nehéz volt magamat, mert hát semmi tükör ilyenek.. De valahogy megoldottuk ezeket a problémákat.. Nagy nehezen feltöltöttük a telefont, aztán…..
    2011.06.29 SzerdaVolt fesztivál 1.nap Reggel kb. izgulva keltem fel, hogy na a mai napon megyek Sopronba, a Volt fesztiválra… Bepakolás már megvolt, már csak ellenőriztem a dolgokat, hogy meg –e van minden… Aztán indulás a Keletibe. Ott találkoztam…..
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Rated921 2010.05.09 15:46:45
Hat év után jutott konferenciadöntőbe a kaliforniai csapat, amely az ötödik meccsen negyedszer győzött. A Pittsburgh hazai jégen verte a Montrealt, 3-2-re vezet. Ezúttal nem született meglepetés Pittsburghben, a címvédő 2-1-re nyert. A vendég Montreal csak 31 másodperccel a vége…..