Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madame'rocks

16 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatták a Dior 2011-es őszi Haute Couture kollekcióját, amelyet immáron nem John Galliano készített, hanem a Chirstian Dior Divatház kreatív teamje Bill Gaytten vezetésével.  Mielőtt végignéztem a felhozatalt, nem hittem volna, hogy ezt fogom gondolni, de a kollekció remek…..
Fórizs Adina a 125 magazinnak pózolt, méghozzá nem is akárhogyan; drasztikus sminkkel és néhány cicivillantós képpel került a címlapra és az újságba. A fotós Perry Curties volt. és remek munkát végeztek mind a ketten.                …..
Jessica Stam a Russh magazin 39. számának címlaplánya. A magazin számára egy hosszú fotósorozat készült a cicaarcú modellről, amint teljesen hétköznapi, vagy rockeres-punkos, vagy éppen egy kicsit elegánsabb összeállításokban pózol. A fotós Will Davidson, a stylist Stevie Dance…..
Íme a Dior Ház 2011-es tavaszi/nyári időszakára kínált cipellő-kavalkádja. Csodálatos színek és formák, elegáns lábbelik és strandra járó papucsok, tűsarkak, virágok, tollak... óhh... ..
madame'rocks 2011.03.27 12:16:45
A Chanel ezúttal nem nyűgözött le annyira, mint szokott. A kollekció egyik része a szokásos tweed-kosztümökből, kabátkákból és ruhákból áll, amelyek ugyan szépek, helyesek, de egy cseppet már unalmasak. Az alkalmibb jellegű ruhák csinosak, bájosak és az estélyi ruhák…..
Madame's Fashion Best Of 2011.01.22 17:16:00
2010-es kedvenceink:..
A párizsi vogue-ban jelent meg ez a nosztalgikus fotósorozat Sashaval és egy nagyon édes kislánnyal. Nekem nagyon tetszik.Ti mit gondoltok róla?  ..
A Burberry téli vihar kollekciója csupa-csupa szegecses kiegészítőből: táskákból, napszemüvegekből, esernyőből, sálból, órákból áll. Mivel én kedvelem a szegecseket - leginkább csak a kiegészítőkön, olyan, mintha ezt a kollekciót nekem készítették volna. Bármelyik…..
Georgia May Jagger mind gyakrabban tűnik fel magazinokban, illetve reklámkampányokban is. Ezúttal az amerikai Harper's Bazaar novemberi számában találkozhatunk vele, Hedi Slimane fotóin. Egészen jók lettek a képek, sőt kezdem azt hinni, hogy Georgia lassan-lassan csak elsajátítja a…..
Christina Aguilera-t is utolérte Hollywood egyik legrettegettebb szörnye, a hízás. Az utóbbi időben ugyanis jó pár kilót magára szedett. Az eredmény még nem különösebben vészes (leszámítva a püffedt arcot), de ha nem változtat az életmódján könnyen hasonlóan fog kinézni,…..
Madame's Fashion Madrid divathét 2010.09.21 19:25:38
Tetszenek ezek ruhák, olyan bohókásak ,bár vannak közöttük csúnyácskák is ,de az összhatás megteszi a hatását. :) ..
Tegnap már bemutattam (itt) Agatha Ruiz de la Prada legújabb kollekcióját, amellyel a Madridi Divathétre készült. Azonban az csak egy kis töredéke volt a teljes kollekciónak. A legőrültebb alkotásokra csak most bukkantam rá. Ezennel pedig vissza is vonom a tegnap tett kijelentésemet,…..
madame'rocks 2010.09.21 17:11:24
Madame's Fashion KATA 2010.09.21 16:26:00
Nagy esemény van itt!!! Kata végre visszajött és most már együtt csináljuk majd a blogot :)Bestfriends Forever :D ..
Annyira jó lehet hogy megyünk divattervező tanfolyamra Katával.Szupi lesz :Pahol idézem "Megismerkedhetsz a tervezésfolyamatával, az alapvető szabási folyamatok egy-egy reszletével, és természetesen mindezek fontos részével: a varrással."♥♥♥..
Madame's Fashion NYFW-Marc Jacobs 2010.09.19 16:28:00
Ide se raktam fel mindegyiket, de csak a bénábbakat hagytam ki :) Nem is tudom van bennük valami...nem nagyság fúúú nem tudom megmagyarázni de aszthiszem a drapéria teszi olyanná őket meg a színek.....TUDOM! Dinamikusak !!Ez a megfelelő szó rájuk! :] ..
Madame's Fashion NYFW-marchesa 2010.09.19 15:52:00
Nem az összeset raktam fel de ezek a kedvenceim♥..
hello new york! Itt vannak a legújabb trendek Marc Jacobs, Calvin Clein, Dior, Louis Vitton, Prada, Chanel és persze a sztárok is. A fashion week-et úgy is lehet nevezni hogy a divatvilág szilvesztere.A hírességek és a nagy divattervezők mind összegyűlnek. A leghíresebb modellek…..
Madame's Fashion Hollandia 2010.08.23 14:44:00
Most értem vissza Hollandiából és rengeteg élménnyel gazdagodtam.Sajnos ruhákat nem nagyon rajzoltam de fotóztam párat,a két kedvencem a nyakkendőből és műanyag bevásárlótáskából készült…..
Madame's Fashion A nap képe 2010.07.02 12:52:00
Tudom hogy ez nem kapcsolódik a témához (már ha van egyáltalán) De ezt nem hagyhattam ki :P..
A kínai Vogue júliusi számában egy elég terjedelmes fotósorozatot közölnek Georgia May Jagger-ről - amelyen régi könyvekkel, kopott fal előtt pózol. A fotós Max Vadukul volt, aki véleményem szerint remek munkát végzett. ..
Mi az eredmény, ha összeadod Gallianot és egy néhány pohárka tequilát? Látom ott a hátsó sorba Julika jelentkezik...tessék, mondjad Julikám. "Mickey Rouke!" Leülhetsz, ötös. Ehhez hasonló vicces és ötletes párhuzamokat vonnak a Fashematics.com szerkesztői a divat,…..
madame'rocks 2010.06.22 14:50:49
A BEBE megragadta az alkalmat, és kihasználva a 2010-es foci vb körüli őrületet, gyorsan készítettek is néhány túlszínezett kampányfotót a roppant fantáziadús "Beauty in the World Cup 2010" címmel, illetve egy kis videót is. A fotós: Giuliano Bekor. ..
A Versace szines magasszárú magassarkúját vagy Nicholas Kirkwood virágos magassarkú szandálját?           Kis feketét(new yorker,fishbone) vagy kis mintást(promod)?   …..
                 Én is pont így eszem a málnát... annyi különbséggel, hogy azért nem szoktam mind a tíz ujjamra "felhúzni" egy-egy szemet, de azt hiszem muszáj lesz így is kipróbálni :) ..
madame'rocks 2010.06.05 14:14:26
@venuswoman: szerintem is tökre hasonlít rá :)
A júniusi francia Elle-ben Lily Cole hajszínével játszadoztak egy kicsit. Így megvizsgálhatjuk, hogy vajon melyik hajszín áll legjobban - a szőke, a fekete (sötét barna), vagy a vörös - az alapvetően is vörös hajú modellnek. A fotós egyébként Kayt Jones volt. Nektek melyik…..