Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saturnalia

6 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X146 - 148 2012.02.12 13:55:00
Hát őszintén örülök, hogy a homlokos pina így megmozgatta a T. Kommentelők fantáziáját, igyekszem a mai posztban is megajándékozni valamivel a nagyérdeműt, egyelőre semmi nem jutott eszembe. Köszönöm szépen az élénk érdeklődést, igen, még mindig, nem, még nem rojtos, iszom…..
hogyvolt VV5 - 1X113 2012.01.07 18:35:00
Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is…..
hogyvolt VV5 - 1X81 2011.12.04 19:40:00
Te úristen, te úristen, Isten odateremtett egy ringet a nappali közepére, hát, nagyobb csoda, hogy én ma egy szál pulóverben sétáltam, ragyogó napsütésben, később vadásztunk is, azt úgy kell, hogy Pötyi felzavarja a fácánt, aztán ordítva rohan utána, hát mit mondjak, ebből…..
Elérkeztük az élő show-k előtti utolsó megpróbáltatáshoz, ez az ún. Mentorok háza, ahol 2 adás során dől el, ki lesz az a 12, akiket a mentorok a küszöbről fordítanak vissza, és ki az a 12, akiket visznek a döntőbe. Ne számítsunk arra, hogy ezt a kincset érő információt…..
saturnalia 2011.10.10 15:46:19
A műsor szerkesztése tényleg szar, a mentorok túlmodoroskodják az egészet, és kicsit háttérbe szorul a műsor lényege, a tehetség és a zene. Viszont pont emiatt a két lényeges pont miatt nem panaszkodhatunk, szerintem egész jó a felhozatal, az utolsó két Megasztárnál mindenképpen jobb, a tavalyi X faktorral meg kb. egy szinten van.

A 25 felettiek szerintem jól lettek összeválogatva, mindegyik jól énekel, és mindegyik különböző karakter. Van szépfiú, van férfias férfi, és van egy mackós srác, akivel azonosulhatnak a nézők, mert azt az érzést váltja ki belőlük, hogy az álmok valóra válhatnak a különböző hátrányok ellenére is.

Szerintem a fiúcsapatok is jók, az ikrekben meg tényleg nagy a marketingpotenciál, ehhez Geszti tényleg nagyon ért.

A fiúk nekem kevésbé tetszenek, a félvér srác orrhangja kifejezetten idegesít, a Tamás nevű fiú kb ugyanúgy énekel, mint Nicolas (nem rosszul, csak nekem annyira nem jön be), a melankólikus gyerek viszont tetszik, bár a haverjának, Norbinak jobban örültem volna:D

A lányoknak szerintem nem sok esélye van, az elmúlt években megfigyelhető az a tendencia, hogy az sms-szavazók a (lehetőleg jóképű) pasikat pártolják, vagy az átlagembereket, akikkel azonosulni tudnak (a mostaniak közül pl Tarány Tamás). Nekem szimpatikus az Alexa, szép hangja van, de nem lesz belőle sztár. Muri Enikőt nem csípem, valamiért mindig Malacka jut róla eszembe a Micimackóból. Kováts Verának viszont nagyon örülök, jó ilyen 16 éves lányt látni, mind a belső, mind a külső tulajdonságait nézve, és baromi jól énekel.
Nem ez volt a legszínesebb adag az idei válogatók során, de ez már az utolsó volt, ami azt jelenti, hogy most megtalálják a még hiányzó embereket abba a 150-be, akik mennek az ún. Táborba, vagyis a többnapos kiidegelésre, ami után már csak 24-en maradnak. Most vettem csak észre…..
saturnalia 2011.09.26 17:06:19
@Emanuelle: A "vadfruttis" srác, hát igen..:P Érdemes itt is meghallgatni, ennél a számnál kiderül, hogy tényleg kiválóan énekel:
www.youtube.com/watch?v=uGbBA_V_FoY&feature=related
hogyvolt VV5 - 1X05 és 1X06 2011.09.18 12:45:00
Hát elnézést kérek a nagyérdeműtől, ha a barátnőm nem hozza meg A Döntést, lett volna poszt tegnap is, de úgy döntött, rövidítjük az utat és ne ugassunk bele, tudja mit csinál, nyertünk húsz kilométert, amit nem zerge, hanem csigabaszta utakon tettünk meg, ez időben kereken…..
hogyvolt VV5 - 1X04 2011.09.16 12:45:00
Az előző beszavazókhoz képest a tegnap esti ölég lájtos volt, és legnagyobb sajnálatomra, akárhogy próbáltam, nem tudtam ide beszuszakolni az „annyi légy volt, hogy a tanyán a disznóól augusztusban gyenge bemutatóterem” kiváló hasonlat analóg változatát. Még a…..
saturnalia 2011.09.18 11:15:58
Sziasztok!

Bár Balázsék nem nagyon reklámozták, de elindult az online közvetítés is, továbbra is este 10 és hajnali 5 között lehet "kukkolni". Én kb éjfél és 4 között néztem/hallgattam - nem, nem lesz belőle rendszer, de most kellett először egyedül aludnom az új albérletben:D -, és gyanítom, hogy az élő adás érdekesebb lesz, mint a műsor.

A szerkesztők nagyon erőltették, hogy legyen a mai összefoglalóba használható anyag, ezért két játékot is kellett játszaniuk a lakóknak, biztos benne lesz a mai adásban, nem részletezem, a lényeg, hogy mindkettőnek az volt a célja, hogy a szereplők minél többet áruljanak el magukról. Leírok pár dolgot, mert tuti, hogy egyes részek nem kerülnek adásba.

Gergő: Elég semmilyen figura volt, a fiúkkal haverkodik, Fecót egyenesen a testvérének nevezi, a lányokkal az óvodás kommunikációt választja, inkább beszólogat nekik. Az RTL klub által nyomatható szerelmi szálak közül az egyik a Gergő-Veronika lesz.

Seherezádé: A legnagyobb poén, hogy még ő maga sem szokta meg a nevét, amikor a nagymamájáról mesélt, hogy miket mondott neki, mindig bakizott ("Drága Vivikém... ööö, Seherezádém"). Veronikával ők ketten cigiznek, egész éjjel cigiért rinyáltak, mert csak egy dobozt kaptak az éjszakára, a többit reggelre ígérték nekik. Néha egy fokkal értelmesebbnek tűnt, mint a beszavazón, de az érvelésében nagy szerepet kapnak a káromkodások...

Fecó: Állítása szerint még nem érte hátrányos megkülönböztetés a roma származása miatt, őt mindenhol tisztelik, az éjszakában is. Van egy 5 éves és egy 3 éves gyereke, az élettársát azért csalta meg, mert rátört a kapuzárási pánik, de amikor a szexre került a sor, nem nagyon tudott teljesíteni, mert a párja járt a fejében... Amúgy nem tévedtünk, ő az Alekosz klón. Amíg a többiek a nappaliban voltak, ő bevonult a hálóba, fel-alá mászkált, mindent megnézegetett, közben magában beszélt - persze értelmetlen, felesleges dolgokat.

Kinga: Teljesen máshogy viselkedik, mindenkivel kedves, visszahúzódó, de Veronika beszámolt a többieknek (Seherezádénak és Fecónak) a bemutatkozó filmjéről, mindhárman megállapították, hogy egyelőre pozitívan csalódtak benne, de tartanak tőle, hogy csak megjátssza magát.

Attila: róla nem derült ki sok minden, az látszik, hogy bejön neki a Kinga, és van egy kis esze. Az első, kérdezős játékban Seherezádé megkérdezte, hogy ki tetszik neki a lányok közül a legjobban, ő pedig Veronikát mondta, ezután Kinga persze rögtön megtett mindent, hogy felhívja magára a figyelmét.

Veronika: Én mondjuk elfogult vagyok, az előző műsorban is úgy gondoltam, hogy ő a maga módján egy szerethető karakter, aki messze nem olyan buta, mint amilyennek mutatja magát. Nem azt mondom, hogy kiemelkedően okos, de pl a kérdezős játéknál Attila mellett ő volt az, aki a játék, a taktikázás szempontjából releváns kérdéseket tudott feltenni a többieknek.

Nah, kb ennyi, nem véletlen, hogy a V-S-F trióról tudtam többet írni, a második játékban két csapatra osztották őket, ők voltak az egyik csapat, és az élő adásban csak az ő beszélgetésüket mutatták.

Jah, még egy-két érdekesség. Veronika és Seherezádé már korábban találkozott, van egy közös barátnőjük is. A lakók közül többen még állandóan a kamerákat figyelik (asszem Kinga tette fel a kedvenc kérdésem Attilának: Szerinted a kamerák maguktól mozognak?), ha bármi, kicsit is érdekes dolog történik, akkor rögtön azt emlegetik, hogy holnap ez megy a címlapokra.
saturnalia 2011.09.18 12:04:42
@gyvy: passz, én azt vártam, hogy határozottabb/nagyképűbb lesz, kihasználja, hogy ő már lakott a villában, de egyelőre úgy tűnik, inkább zavarja, ha a többiek ezt felhozzák.

@PanDam Aci: hát, a nagy többséggel nem, de olyan sok ember volt, hogy simán ott lehettek még páran. Aki rémlik, az az érzékenylelkűek közül a Juditka, a skalpvadászok közül pedig a Márkó nevű. Az Attila is ismerős amúgy, de annyira "hétköznapi" feje van, hogy simán lehet, hogy csak hasonlított rá valaki.
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
saturnalia 2011.07.08 22:10:45
@Zelefánt: hajaj, most már kénytelen leszek a zöld állatkákra megesküdni, hogy se rubin kristóf nem vagyok, se más rtles fejes:D

A commentblogon biztos ti is láttátok a castingos tippet, abban az is benne volt, hogy az első beszélgetés egy szűrő volt (tehát a rubin kristófos), a második beszélgetésnél tehát mégis volt jelentősége, hogy melyik asztalhoz küldtek tovább. Ha jól sejtem, engem nem a reménytelenek közé soroltak, mert egy olyan asztalhoz kerültem, amelyik két másikkal egy külön teremben volt, az idekerülőkkel hosszabban beszélgettek, és itt távolabb voltak egymástól az asztalok, a kintiek között kb 1-1,5 m távolság volt. De persze nincs kizárva, hogy pont ez a különterem volt a "vesztőhely". Mindenesetre ma nem hívtak, és továbbra is csak olyan infókat látok facebookon, hogy akiket visszahívtak, azokat a castingjuk utáni napon hívták.

De ha mégis bekerülnék valahogy, alkalmazom a Béci-módszert, és legyártok pár üzengetős trikót a beköltözés előtt, csak nekem nem ilyen "Boldok szülinapot kicsim" lesz, hanem "Hajrá HV", meg ilyesmik:D

az izgalmas üzenettől meg már most félek:D
saturnalia 2011.07.11 09:43:42
@rianna: köszi, én is így gondolom:D
@gyvy: még reménykedjünk, hátha egy másik hv-s is jelentkezett, csak még nem fedte fel magát:D
@Albino Vernyul: az meglesz, holnap már a kiesés örömére fröccsözök az efotton:)
@Zelefánt: á, továbbra sem származom nehéz sorsú családból, nem vagyok határon túli magyar, sem cuki kisgyerek. szóval nem vagyok bulvár-kompatibilis:D

amúgy most már csak arra leszek kíváncsi, hogy eljut-e valaki legalább a beszavazóig azok közül, akiket a castingon vagy a facebookon láttam:D
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
saturnalia 2011.05.20 12:09:38
@gorgeous: Ezek szerint nem csak én jutottam erre a megállapításra.:D A zsákocskákra már nem is emlékeztem (régebben láttam a videót), ez még inkább ezt az elméletet támasztja alá.
saturnalia 2011.05.20 12:27:49
@gorgeous: Nekem úgy rémlik, hogy dán, de nem biztos.:D

Ha így lesz, az biztos nagyon izgalmas lesz. Eleve az, hogy a régi játékosok szimpátiáját ki nyeri el (a régi játékosok sok szövetségest, de sok "ellenséget" is gyűjtöttek), illetve nem tudom, hogy az egyes párok közül kik tartanák végig a gömböt, és kik csapnának le a nyereményre. A Dani-Niki páros elvileg végig tartaná a gömböket, hiszen azt beszélték meg, hogy Kristóffal és Ádámmal négyesben osztozkodnak, így mindkettőjüknek az az érdekük, hogy a lehető legtöbb pénzt szerezzék meg. A Robi-Linda párosnál bármelyikőjükből kinézném, hogy átveri a másikat, viszont Prosztó játékba kerülésekor megnéztem őt Facebookon, és a profilképén egy Lindára nagyon hasonlító csajt ölelgetett, szóval akár ők együtt is maradhattak a játék után.
A Kristóf-Alíz páros lenne a legérdekesebb, Kristóf valószínűleg tartaná magát az Ádámékkal való egyezséghez, és akkor nem mindegy hogy a 25 millió felét osztják el, vagy az Alíz elől elhappolt nagyobb összeget. A legtisztább az lenne, ha Alízt is bevennék az egyezségbe, de ha Alíznak van egy kis esze, egyedül lecsap egy nagyobb nyereményre.
saturnalia 2011.05.20 12:38:40
@felmary: www.youtube.com/watch?v=Qii6zvSmOeA&feature=related

Ez épp egy olyan videó, ahol a csaj végül ledobja a gömböt, és a csávó ennek nem örül (a dán HÉ itt kis pillangók falra aggatásával jelzi az idő múlását.

Feliratosat eddig nem láttam.:S

Amúgy minél inkább belegondolok, annál valószínűbb egy ilyen befejezés. Nem lennék a játékosok helyében, ismerik egymást másfél hónapja, mi alapján tudnának ennyire megbízni a másikban?
Nyert, de a dobogón csak rázhatta az üveget. Az országban nem rég szigorították az alkoholra vonatkozó törvényt, állítólag mert válságos helyzet alakult ki annak fogyasztása miatt: az új korhatár 24 év, Sebastian Vettel pedig csak július 3-án tölti ezt be. "Seb túl…..
hogyvolt VV4 - 4X133 2011.04.29 15:55:00
Hijj, ha az öfiben nem is történne semmi, akkor is tudnék posztot írni. Lilu tegnap egyenesen a nyolcvanas évek videodiszkóinak klipjeiből pottyant közénk, el is határoztam nyomban, hétvégén előkotrom a régi kazettákat és ilyeneket fogok hallgatni, hogy Kim Wilde, Bananarama, Duran…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
saturnalia 2011.04.15 10:40:15
@handax: Igen, Levi tényleg kicsit túl sokat kavart, de nekem rémlik, hogy azután a kiválasztás után (tehát amikor Gábor állt Kriszta mögé) Kriszta valami olyasmit mondott talán Nikinek, hogy ő tudta, hogy készülnek valamire a fiúk, de megkérte őket, hogy neki ne mondják el, nem akar róla tudni - gondolom így akart továbbra is "középen" maradni.

Szerintem is jó húzás az ismerős/barát/rokon behozatala, de persze csak akkor jó, ha azonos nemű az illető, különben az is előfordulhatna, hogy egy testvérpár marad végig együtt:D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
saturnalia 2011.03.08 10:45:37
@csorsza: Igen, én az ilyen típusú műsorok rajongója vagyok. És igen, érdekel. Olyan értelemben is, hogy lehet röhögni ezen is és a VV-n is, de sokkal fontosabb az ilyen játékok pszichológiai oldala. Vagyis nem az az érdekes, hogy X és Y éppen mit csinál a műsorban, hanem az arckifejezéseik, a hanglejtésük, a kis túlzással taktikázásnak nevezhető próbálkozásaik.

És nem, nem érzem magam szerencsétlennek, mert nem ebből áll a napom, lefoglalom magam sok más dologgal, viszont veled ellentétben egy perc sem megy el a napjaimból azzal, hogy azon háborgok, ki mit szeret, miről beszélget, mit néz vacsorázás közben. És persze nem kommentelek olyan témában, ami nem érdekel, amit lenézek.
saturnalia 2011.03.08 15:54:44
@rianna: jaja, ez egy jó kérdés
Az oké, hogy marha idegesítő vizes ruhában lenni, ami tapad az emberhez, de attól nem lesz jobb, ha a derekunkra húzzuk az egészet. Valószínűleg így próbált szexi lenni, csak nem jött össze.:D
Engem az is nagyon zavart benne, hogy folyton rángatta magán a ruha felső részét - ami pánt nélküli volt -, ez az állandó cici-helyrepakolás szerintem inkább taszító, mint nőies. Persze lehet, hogy a pasikat az ilyesmi nem zavarja, nem tudom:D
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
hogyvolt VV4 - 4X56 2011.02.09 10:45:00
Stohl Andrásnak még azt is elnézem, hogy úgy néz ki, mint a falusi sógor a városi körösztölőn, úgy kezdeni a műsort, „nekem mondta már rendőr, hogy büntesse meg magát, András” ütős és szívből felröhögök, sőt! Felugrom és megpuszilgatom a tévét,…..
hogyvolt VV4 - 4X41 2011.01.25 10:00:00
Utoljára jó tizenöt évvel ezelőtt, az SZTK várótermében, a székeken láttam ilyen anyagot, mint amit Lilu viselt tegnap kabátka gyanánt, ott arany kárpitos szegekkel próbálták esztétikussá tenni a látványt, a stúdióban mély dekoltázzsal, egyik helyen sem sikerült. A közös…..
saturnalia 2011.01.25 11:17:12
@Lanois: Átváltottam Béci üzemmódra, és az egyetlen kérdés, ami kattog az agyamban, hogy miért kell a villába locsolós ember? Mármint mit locsol, amit a villalakók nem tudnak, és egy locsolóember miért szólogat(hat)na be a szerkesztők közül a lakóknak?
Vagy ez a locsolós ember egy kitalált lény lehet, mint Kőhalmiéknál a laposemberke?
De lehet, hogy ez valami fedőnév!
Mindenesetre az az igazán durvus, hogy most ezen gondolkozom:D úristn
saturnalia 2011.01.25 11:32:40
@vörös áfonya: Én is úgy tudtam, sőt, szerintem maguk a villalakók is mondogatták, hogy műfű. Meg az sem világos, hogy ha a benti szerelések idejére kiterelik őket az udvarra, és lehúzzák a redőnyt, akkor a kinti locsolás idejére miért ne zárnák be őket.

@Lanois: Ez is egy jó elmélet, de szerintem amilyen a hangulat odabenn, nincs szükség kívülről jövő baszogatásra, egymást is kikészítik rendesen.

Szandika kiborulása meg azért furcsa, mert ő az, akit az Ötös a legkevésbé fúr, sőt, vele teljesen normális hangnemben beszélnek. Szóval tényleg valószínűbb, hogy egy kívülről érkező hatás volt az oka a hisztinek.

Bonyolult ez nekem, nem erre van beépítve az idegrendszerem.
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
saturnalia 2011.01.24 13:36:48
@Augur: Jól teszed:D Komolyan mondom, sokat adnék az objektivitásért ebben az esetben, mert szükség lenne rá ahhoz, hogy nyugodt szívvel válasszam szakdoga témának a VV-t, így meg valószínűleg kénytelen leszek passzolni.
saturnalia 2011.01.24 14:46:06
@tizenot: Az én szimpátia sorrendem:
1. Anikó ^
2. Jerzy ^^
3. Béci v
4. Gigi -
5. Zsófi -
6. Gombi ^
7. Olivér v
8. Laci vv
9. Szandika -
10. Alekosz -
11. Éva vv

De ez nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy ez legyen a végeredmény is, halál unalmas lenne a műsor.
saturnalia 2011.01.24 15:03:59
@K.Tomoceusz:
Egyefene, vállalom.:D Pedig nagyon nem így indultam a műsor elején, Olivér és Gigi voltak a lista élén kezdetben. Sőt, Szandika is sokáig az élen volt, mert úgy tűnt, megcáfolja majd az előítéleteket. De nem így lett. Vannak néha pozitív villanásai, de sokkal többször mutatja a primitív oldalát.
@ne most: Nem tudom őt elvakultan megvédeni, mert az, hogy a játékosok közül jelenleg ő a legszimpatikusabb, még nem jelenti azt, hogy igazán szimpatikusnak találom. Neki is vannak bőven hibái, a )-es hiszti nálam is kiverte a biztosítékot, bár valahol megértettem, mi a gondja. Az egymás háta mögött való beszélés meg nem zavar, szerintem ez egy tök természetes dolog, főleg ilyen körülmények között és ebben az életkorban. Nem attól lesz valaki őszinte, jó ember, hogy mindig belemegy egy vitába. A másik kibeszélése például segíthet abban, hogy kiadja magából a mérget, és ne balhézzon 0-24.
@tizenot: Igazán klassz utópia, megnézném:D
Az utóbbi időben egy kis szünet állt be a blog készítésében, a terveimet felborította egy utazás, egy betegség és némi egyetemi tennivaló, de mától újult erővel folytatom a posztolást. Valamikor a késői órákban várható egy új bejegyzés, innentől kezdve ismét visszatérek…..