Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar-thaicsirke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
magyar-thaicsirke 2011.03.21 22:42:26
latte.hu/articles/eletmod/asvanyviz-vagy-csapviz

lényeg, hogy váltogasd az ásványvizeket, ha magas az á.anyag - tartalma de jobban jársz, ha alacsonyabb á.anyag- tartalmút választod.
Amikor éjszakai pillangónak nézel egy egész jól bunyózó thai hölgyet, és ledarál a barátnőivel. (Volt már címlapon, de ide is kell.) via..
Nem elég ugye, hogy lebuktatta szegény dillereit, meg az összes kokszoló celebet, az egész piacra nagy csapást mért Buci: mióta bejött a Buci-para, a visszaesett kereslet miatt lement a kokó ára tizenötezer forintról tizenkétezerre.9. percnél figyeljétek meg a mókamester Bucit! Ja,…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
magyar-thaicsirke 2010.05.23 16:10:42
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..