Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopwood

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 5-én új nagylemezzel jelentkezik a Hősök - amely a Lángoló Gitárokon aznap meghallgatható lesz - erről korábban megmutattuk már a Tűz lesz, Út a vadonba és a Megismételhetetlen című dalokat, most pedig itt a Hip Hop Hatalalom, a rapformáció eddig legnagyobb projektje,…..
Vészesen apad a kontent! Küldjétek a kiváló ismerőseiteket továbbra is!Mellesleg  Legenda Ribancrendszám (komment) Kedvenc együttesem Andi & Gábor Fotosop Artista: Tímea alkotta magáról, még nincs készEtienneMelanie Zsa ZsaKekFotosop Artista FAILFotosop Artista…..
 Nézzük a meccset. Uram bocsá' szurkolunk valamelyik csapatnak. A helyzet nem reménytelen, mi több: bíztató.Csapatunk sorra dolgozza ki a helyzeteket, ám egy szórványos ellentámadásnál - amely veszélytelennek tűnik - egyszer csak, mint derült égből a villámcsapás : a…..
Hopwood 2010.11.12 22:56:11
Belegondoltál már mi minden történhet egy perc leforgása alatt? Néha egy perc egy örökkévalóságnak tűnhet, néha csak egy pillanatnak minden csak nézőpont kérdése. A következő infografika néhány megdöbbentő és tragikus eseményt mutat be, mely egy perc alatt történik valahol…..
Hopwood 2010.11.11 16:20:19
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
Abcúg 80s! CUCCOK 2010.10.20 22:44:00
 NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY?Ül a kiscsákó velem szemben a metrón, olyan 16 éves forma. Milyen márka van rajta? Tisza. De nem ám cipő, hanem kapucnis felső. Mi vaaan? Pedig az. Gyárilag tele van vágva az egész cucc klasszik Tisza-cipő emblémákkal. A 90 után…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
Folyékony Kenyér FŐZDEFESZT 2010.09.01 09:10:00
Első Hazai Kézműves Sörfesztivál Szept. 24-25 Nagymező-Király sarokEljött az ideje, hogy megnézzük, mivel is dolgozunk. Magyarországon mindenfelé főznek kisüzemi söröket, házi söröket, kézműves söröket, de igazából ezeket sosem látni együtt, nincsen köztük értékrend,…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Hopwood 2010.05.09 11:07:07
@somlói galuska: nem x mennyiséget, hanem minél többet. az adott műszak literjéhez mérten milyen az üzemanyagok megoszlása %-ban. ha huzamos ideig kevés a drágább,akkor nincs nagy jövőd a kúton..