Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ego40

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
János az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-vel vívott kisebb harcot, melynek végkifejletét ugyan nem írta le de sejthető, hogy a nagyhal- kishal tendencia itt is áll. Nem ez az egyetlen eset, ahol szükségtelen kiadásokra kényszerítik az autósokat meg úgy egyáltalán az embereket, de…..
ego40 2008.08.01 19:08:55
Úgy látom páran nem értik a lényeget! Nem az 1500 HUF a probléma, hanem az hogy ezért a pénzért semmi nemü szolgáltatást nem kapsz, illetv már egyszer kifizetted. A megvásárolt matrica a TE tulajdonod nem az autóé, ha az autoé lenne nem írnák át egy másik autóra! Az ÁAK ZRT. az ügyfeleiből él nem fordítva! A sok okostojásnak akik szerint "gyalog is meg lehetne oldani": a jánossomorjai útról lehet ráfordulni a pályára, a felhajtó környékén nincs parkolási lehetőség ergo oda is gyalog kéne eljutni -jó sétálgatást- vagy "előre kellett volna gondolni rá", ha 5 nappal előtte akarja megoldani akkor is ugyan ez a gond az ügyfélszolgálati irada akkor is a fizetős szakaszon van4 Egyébbkén még az óvári lakosoknak is gond ott intézni bármit mert ha elintézte a dolgát csak a lébényi kijárónál tud vissza fordulni Óvárra kb. 30 km oda-vissza.Egyébbként ha a matrica vásárlás során véletlenűl hibás adat kerül a rendszerbe azt is csak ezekben az ügyfélszolgálati irodákban lehet javítatnipl ha veszel1 4 napost és véletlenül rosszulírják a rendszámot akkor az ÁAK szerint vegyél mégegyet és azzal menj el az irodájába kijavítatni a másikat, ugye ez nektek megfewlelő eljárás!
János!
Nyugodtam hajts fel a pályára Győrnél senki sem fog megbüntetni mert matricád az átírás napjától lesz érvényes az új autódra!!! Én ugyanezt végig csináltam a kapott igazoláson az érvényesség x naptól y-ig terjed óra perc nincs feltüntetve!!! Az új autódhoz pedig sok hiba és balesetmentes kilómétereket kívánok neked, és remélem tényleg nagyobbat és jobbat vettél!