Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kannibal666

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csorgatjuk a nyálunkat a szebbnél-szebb női cosplayerekre, együtt ülnek velünk a lelátókon a nagy tornákon, de NEKIK már nem tudunk szurkolni. Ha elkezdünk beszélni arról, hogy miért nincsenek női eSportolók, csak megy az egymásra mutogatás. Márpedig egyelőre nincsenek - a…..
Kannibal666 2014.05.29 10:00:34
@Sieghardt: az értelem csillogása.... nem így streamel te igen okos
Kannibal666 2014.05.29 10:44:07
@Sieghardt: amikor vár a játékra vagy csak a nézőkkel beszél. játék közben nem. szoktam nézni ne magyarázd meg kérlek...
Nem rossz pakk, viszont lehetne jobb az árazása. A legtöbb játék már volt 1 dollár környéken, mint a mostani BTA-ban szereplő Isaac vagy a szintén olcsóért osztogatott Sword of the Stars. Természetesen akinek egyik játék sincs meg ezekből és roguelike rajongó az most nagyon…..
Alapvetően most 2 játékot és azoknak a folytatását kapjuk. Én a DeathSpankkal már jóideje szemezgettem, úgyhogy nyomok is egy buy it now gombot.Kiemelném, hogy nem ad külön kulcsokat! Egy kulcs az alap és egy kulcs az átlag felett. 1$-tól:DeathSpank (PC MAC Steam): humoros rpg,…..
A közelgő Halloween alkalmából az idei év egyik véres zombis játékát a Dead Island Riptide-ot fogom kisorsolni. A mostani jelentkezés kicsit el fog térni a megszokottól, gondoltam ha már ilyen menő játékot dobok be, akkor dolgozzatok meg érte :) A sorsolás menete: Írj egy…..
Kannibal666 2013.10.15 10:55:40
Meg tudom érteni ha sokatoknak csömöre van az imitt-amott felbukkanó dungeon crawlerektől, de a Dungeon Dashers mellett akkor sem akarok szó nélkül elmenni mert üdítő színfolt a palettán.A Trine-t idéző történet és a két bevezető pálya után ölünkbe pottyanó négy karaktert…..
Kannibal666 2013.06.19 10:15:30
A Steam újabb közösségi bétát indított tegnap este óta, amire jelenleg már nem lehet jelentkezni, de nekem sikerült bejutnom és jól szemügyre venni. Jelenleg kifogytak a meghívókból, de ha csatlakoztok ebbe a csoportba, akkor a következő hullámban már esélyesek lesztek ti is a…..
Tegnap este sikerült befejeznem 100%-ra a single kampányt, sajnos volt egy-két dolog, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni.Ami a legjobban zavart, hogyha végigvitted, akkor nincs enemy respawn, így ha achikat akarsz teljesíteni, akkor kezdhetsz egy új kampányt nulláról. Ha…..
 Nah ez az a lemez amitől a legkevésbé számítottam, hogy ennyire feldobja a napomat.. elég későn tudtam meg, hogy         készül az új album de a számomra szívenszúrásként érő   "scream, aim, fire" után nem sokra tartottam. Na utána…..
 Nem régóta ismerem ezt az együttest, igazából az albumhoz készült videóklipp hozott össze minket, és azt kell, hogy mondjam szerelem volt első hallásra. Egy rendkívül energikus német együttesről van szó kisebb visításokkal, dallamosabb énekekkel eszméletlen hangulatos…..
Albumkritika Soulfly - Omen (2010) 2010.05.09 00:43:01
Érdekes a helyzet megítélni a Soulfly-t először volt ugye a sepultura a tagváltások.. de valahogy mindig közel állt hozzám a zenekar. sajnos azt kell mondjam nem egy emlékezetes darab került a kezünk közé.egyáltalán nem rossz nem erről van szó, csak olyan.. átlagos.Aki eddig…..
A sorban 4.-ként megjelenő nagylemez kellemes csalódást okozott a számomra, főleg a kicsit gyengének érzett"full circle" után. Az együttes saját nevével fémjelzett alkotás első hallgatásakor csak egy-két igazán jól sikerült szám fogott meg mélyebben, de ahogy vezetés…..
 Személyes kedvencem 5. albumával kezdeném a bemutatást.Az együttes a metalcore műfajban bizonyít.A címben szereplő "erőtlen emelkedés" nem igazán illik a lemezhez, hiszen véleményem szerint az eddigi legütősebb anyagot tartjuk kezünkben. Ez az album…..
Albumkritika Üdvüzlet 2010.05.08 23:23:00
Sziasztok!Nos ha ezt olvassátok azt jelenti, hogy blogom elindult az olvasottság útján :D Remélem több visszatéró olvasót köszönthetek e sorokban.Az oldal 2010ben indult ezért legfőképp az újonnan megjelent (Rock \m/ ) zenei cd-kről írnék kisebb beszámolókat, véleményeket..…..